BORGBETALING STAGEREIZEN

Voordat we beginnen met jouw zoektocht naar een stage in Australië of Nieuw-Zeeland, laten we het je eerst weten of we mogelijkheden zien. Is dit het geval en kies je ervoor om met onze hulp op zoek te gaan naar een stage, dan vragen we je om een borgbetaling te voldoen. Het inschrijvings- en plaatsingstraject kost namelijk tijd, dus wij willen er zeker van zijn dat jij dit net zo serieus neemt als dat wij dat doen.

Jouw borgbetaling is het startschot van de zoektocht naar jouw buitenlandse stage in Nieuw-Zeeland of Australië. Zodra we jouw betaling ontvangen hebben, ontvang je van ons een bevestigingsmail en verzoeken we je om jouw Engelstalige CV, sollicitatiebrief, foto en eventuele opleidingseisen te uploaden. Wanneer we deze documenten hebben ontvangen, kan het plaatsingsteam op zoek naar een geschikt stagebedrijf voor jouw stage in Australië of Nieuw-Zeeland.

No cure No pay

Stagereizen werkt op basis van het ‘No cure No pay’ principe. Vinden wij geen passende stage voor de door jouw aangegeven deadline, dan krijg jij je volledige borgbetaling van ons teruggestort. In tegenstelling tot andere stagebureaus rekenen wij hier zelfs geen administratiekosten voor. Houd echter wel rekening met de voorwaarden van de borgbetaling. Bekijk deze voorwaarden hieronder.

Voldoe de borgbetaling
iDEAL-aanbetaling-Stagereizen

Voorwaarden borgbetaling – Stagereizen

De borgbetaling wordt ingehouden wanneer:
1) Je niet je Engelstalige CV, sollicitatiebrief en foto na inschrijving en minimaal 3 weken voor de door jouw aangegeven deadline naar ons hebt toegestuurd. Wij zullen voor die tijd meerdere keren met je opvolgen.
2) Je je om persoonlijke redenen voor de door jouw aangegeven deadline uitschrijft. De borgbetaling zal wel terugbetaald worden bij een ernstige ziekte of sterfgeval van een eerste of tweedegraads familielid.
3) Je aangeeft dat de stage niet aan de eisen van je opleiding voldoet zonder hiervoor een bewijs aan te leveren. Een e-mail van je stagecoördinator is hiervoor voldoende.
4) Je zonder ons op de hoogte te brengen niet meer op e-mails reageert. Een reactie binnen twee dagen geniet de voorkeur maar een reactie van vijf dagen nadat de e-mail is ontvangen kan zonder gegronde reden als te laat worden beschouwd.
5) Je opzettelijk valse informatie in je CV of sollicitatiebrief hebt opgenomen.

Klik hier om je borgbetaling te betalen.

* Bovenstaande voorwaarden staan tevens in onze algemene voorwaarden beschreven.

Betalingen

Zodra het stagecontract is ondertekend, ontvang je een factuur voor onze dienstverlening. Houd dus rekening met de volledige pakketkosten voor een stage in Australië of een stage in Nieuw-Zeeland. Indien jouw stage een (onkosten)vergoeding biedt, zul jij automatisch de pakketprijs voor een stage met vergoeding worden gefactureerd. Dit bedrag dient overgemaakt te worden op een Nieuw-Zeelandse bankrekening. Het kan dat jouw bank daarvoor transactiekosten berekent. Over het algemeen variëren deze kosten tussen de 10 en 20 euro. Op het moment dat deze factuur betaald is, krijg jij je borgbetaling van de Nederlandse rekening teruggestort. Het is voor ons belastingtechnisch helaas niet mogelijk de eindfactuur met de borgbetaling te verrekenen. Wij vragen hiervoor jouw begrip.

Lees meer over de betalingen in onze algemene voorwaarden.

Voldoe de borgbetaling