Borgbetaling buitenlandse stage2019-05-07T07:26:05+02:00

Bordje van Australië en Nieuw-Zeeland voor een buitenlandse stage Borgbetaling Stagereizen

Voldoe de borgbetaling

Door jouw borgbetaling te voldoen, zal je de laatste stap van het inschrijvingsproces voltooien. Zodra wij de borgbetaling van 100 Euro ontvangen hebben, ontvang jij van ons een bevestigingsmail en zullen wij je verzoeken jouw Engelstalige CV, sollicitatiebrief, foto en eventuele opleidingseisen te uploaden.

No cure No pay

Stagereizen werkt op basis van het ‘No cure No pay’ principe. Vinden wij geen passende stage voor de door jouw aangegeven deadline, dan krijg jij je volledige borgbetaling van ons teruggestort. In tegenstelling tot andere stagebureaus rekenen wij hier zelfs geen administratiekosten voor. Houd echter wel rekening met de voorwaarden van de borgbetaling. Je kan deze voorwaarden hieronder bekijken.

iDEAL-aanbetaling-Stagereizen

Bordje van Australië en Nieuw-Zeeland voor een buitenlandse stage Voorwaarden borgbetaling – Stagereizen

stagiaires-op-een-stage-buitenland-beursVoordat wij met jouw zoektocht naar een stage in Australië of Nieuw-Zeeland beginnen, zullen wij jou eerst laten weten of wij mogelijkheden zien. Mocht dit het geval zijn dan vragen wij jou om een borgbetaling naar ons over te maken. Het inschrijvings- en plaatsingstraject kost namelijk tijd, dus wij willen er zeker van zijn dat jij dit net zo serieus neemt als wij dat doen. De borgbetaling bedraagt bij ons kantoor slechts 100 Euro. Onze voorwaarden hiervoor zijn helder. Wij houden net als jij niet van verrassingen.

De borgbetaling wordt ingehouden wanneer:
1) Jij niet je Engelstalige CV, sollicitatiebrief en foto na inschrijving, en voor minimaal 3 weken voor de door jouw aangegeven deadline naar ons hebt toegestuurd. Wij zullen voor die tijd meerdere keren met jou opvolgen.
2) Jij je om persoonlijke redenen voor de door jouw aangegeven deadline uitschrijft. De borgbetaling zal wel terugbetaald worden bij een ernstige ziekte of sterfgeval van een eerste of tweedegraads familielid.
3) Jij aangeeft dat de stage niet aan de eisen van je opleiding voldoet zonder hiervoor een bewijs aan te leveren. Een e-mail van je stagecoördinator is hiervoor voldoende.
4) Jij zonder ons op de hoogte te brengen niet meer op je e-mails reageert. Een reactie binnen twee dagen geniet de voorkeur maar een reactie van vijf dagen nadat de e-mail is ontvangen kan zonder gegronde reden als te laat worden beschouwd.
5) Jij opzettelijk valse informatie in je CV of sollicitatiebrief hebt opgenomen.

Klik hier om je borgbetaling te betalen.

* Bovenstaande voorwaarden staan tevens in onze algemene voorwaarden beschreven.

Betalingen

Zodra het stagecontract is ondertekend, ontvang je een factuur voor onze dienstverlening. Houd dus rekening met de volledige pakketkosten voor een stage in Australië of een stage in Nieuw-Zeeland. Indien jouw stage een (onkosten) vergoeding biedt, zul jij automatisch de pakketprijs voor een stage met vergoeding worden gefactureerd. Dit bedrag dient overgemaakt te worden op een Nieuw-Zeelandse bankrekening. Het kan dat jouw bank daarvoor transactiekosten berekent. Over het algemeen variëren deze kosten tussen de 10 en 20 Euro. Op het moment dat deze factuur betaald, is krijg jij je borgbetaling van de Nederlandse rekening teruggestort. Het is voor ons belastingtechnisch helaas niet mogelijk de eindfactuur met de borgbetaling te verrekenen. Wij vragen hiervoor jouw begrip.

Lees meer over de betalingen in onze algemene voorwaarden.

Voldoe de borgbetaling

Doe de aanbetaling en start je zoektocht naar een prachtig stage avontuur in Australië of Nieuw-Zeeland

Wij willen er zeker van zijn dat jij net zo serieus bent als wij en daarom vragen wij een aanbetaling van 100 Euro. Vinden wij echter voor de door jouw gestelde deadline geen passende stage dan krijg jij je volledige borg zonder enige administratie kosten terug.

Voldoe de borgbetaling

“Het is veilig en duizenden studenten zijn je voorgegaan”

Jouw stage in het buitenland via Stagereizen

Wat doet Stagereizen precies voor jou? Wij doen er alles aan om jouw stage in het buitenland zo soepel mogelijk te laten verlopen. Naast onze 24/7 assistentie vind je hier onze services op een rijtje.

STAGEBEMIDDELING

Voor iedereen is er dé perfecte buitenlandse stage. Wij kunnen jou helpen met een stage in Australië of een stage in Nieuw-Zeeland.

VISUMHULP

Je visum, een onmisbaar document. Het aanvragen kan een doolhof zijn, maar wij hebben dit vaker gedaan en helpen je hier graag mee.

VERZEKERING

Een passende verzekering is van levensbelang aan de andere kant van de wereld. Wij geven je hier graag deskundig advies over.

VLIEGTICKET

Er zijn veel opties voor je vliegticket Down Under. Wat moet je nu kiezen? Wij geven je tips, advies en de mogelijkheid tot een gratis quote.

HUISVESTING

Wij kennen alle ins en outs van de huizenmarkten in Australië en Nieuw-Zeeland en adviseren jou graag over passende huisvesting.

ACTIVITEITEN

Stagereizen organiseert weekendtrips, feestjes en netwerkborrels gedurende jouw stage in Australië of Nieuw-Zeeland.

Gratis brochure

Informatiedagen

Stagereizen stage in het buitenland brochure met informatie over een buitenlandse stage in Australie en stage in Nieuw-Zeeland

Vraag onze brochure gratis en vrijblijvend aan. Zo kan je alles over een stage in Australië of een stage in Nieuw-Zeeland op je gemak doorlezen. Lees bijvoorbeeld over ons, de landen, onze pakketten en ervaringen van je voorgangers. We kunnen hem aan je mailen of voor je op de post doen.

Brochure aanvragen
Buitenlandse stage Informatiedagen over stage lopen in het buitenland stage Australie en stage Nieuw-Zeeland

Wij reizen naar verschillende onderwijsinstellingen om persoonlijk kennis te maken en jou van informatie te voorzien over stages in Nieuw-Zeeland en stages in Australië. Zie hieronder een aantal beurzen, hogescholen en universiteiten die wij regelmatig door het land heen bezoeken.

Bekijk agenda