Bordje van Australië en Nieuw-Zeeland voor een buitenlandse stage Gratis aanvragen

Onze website is uitgebreid, maar misschien ben je naar iets specifieks op zoek. Daarom kun je op deze pagina vier dingen aanvragen.

In de Stagereizen brochure vind je een samenvatting over stage lopen in het buitenland. We laten oud-stagiaires aan het woord, leggen het stappenplan uit en geven beknopte informatie over een stage Australië of een stage Nieuw-Zeeland.

De buitenlandse stagegids gaat wat minder over Stagereizen en wat meer over het regelen van jouw buitenlandse stage. We geven tips en tricks voor de praktische zaken zoals het inpakken van je tas. Deze achtergrondinformatie is de perfecte aanvulling op de Stagereizen brochure.

Met de maandelijkse Stagereizen nieuwsbrief ben jij altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent Stagereizen en een stage Australië of een stage Nieuw-Zeeland. Wij geven je de nieuwste vacatures, opkomende activiteiten, reviews van oud-stagiairs en nog veel meer!

Het persoonlijk gesprek staat ook wel bekend als stap 2 uit het stappenplan. Hierin bekijken wij de mogelijkheden voor jouw buitenlandse stage. Als jij vragen hebt, kun je die hier perfect stellen. Overigens is dit gesprek gratis en geheel vrijblijvend.

Stagereizen Brochure aanvragen

Stagereizen brochure 2018-2019 voor een stage in het buitenland

Buitenlandse stage gids aanvragen

stage-buitenlandgids stagereizen

Maandelijkse nieuwsbrief aanvragen

Alles over een buitenlandse stage in de maandelijkse Stagereizen nieuwsbrief

Wil jij ook een stage in het buitenland? Australië of Nieuw-Zeeland? 

Laten we dan samen kijken naar de mogelijkheden. Vraag nu gratis en vrijblijvend een check aan om jouw kansen voor een stage in Australie of een stage in Nieuw-Zeeland  te bekijken. Vervolgens heb je de mogelijkheid om al je vragen te stellen voordat je een beslissing maakt. Handig toch! Bekijk ook ons stappenplan voor een duidelijk overzicht.

“Inschrijven kost je slechts een minuutje!”

Jouw stage in het buitenland via Stagereizen

Wat doet Stagereizen precies voor jou? Wij doen er alles aan om jouw stage in het buitenland zo soepel mogelijk te laten verlopen. Naast onze 24/7 assistentie vind je hier onze services op een rijtje.

STAGEBEMIDDELING

Voor iedereen is er dé perfecte buitenlandse stage. Wij kunnen jou helpen met een stage in Australië of een stage in Nieuw-Zeeland.

VISUMHULP

Je visum, een onmisbaar document. Het aanvragen kan een doolhof zijn, maar wij hebben dit vaker gedaan en helpen je hier graag mee.

VERZEKERING

Een passende verzekering is van levensbelang aan de andere kant van de wereld. Wij geven je hier graag deskundig advies over.

VLIEGTICKET

Er zijn veel opties voor je vliegticket Down Under. Wat moet je nu kiezen? Wij geven je tips, advies en de mogelijkheid tot een gratis quote.

HUISVESTING

Wij kennen alle ins en outs van de huizenmarkten in Australië en Nieuw-Zeeland en adviseren jou graag over passende huisvesting.

ACTIVITEITEN

Stagereizen organiseert weekendtrips, feestjes en netwerkborrels gedurende jouw stage in Australië of Nieuw-Zeeland.

Onze brochure

Informatiedagen

Stagereizen brochure 2018-2019 voor een stage in het buitenland

Bekijk of vraag onze brochure gratis en vrijblijvend aan. Zo kan je alles over een stage in Australië of een stage in Nieuw-Zeeland op je gemak doorlezen. Lees bijvoorbeeld over ons, de landen, onze pakketten en ervaringen van je voorgangers. We kunnen hem aan je mailen of voor je op de post doen.

Buitenlandse stage Informatiedagen over stage lopen in het buitenland stage Australie en stage Nieuw-Zeeland

Wij reizen naar verschillende onderwijsinstellingen om persoonlijk kennis te maken en jou van informatie te voorzien over stages in Nieuw-Zeeland en stages in Australië. Zie hieronder een aantal beurzen, hogescholen en universiteiten die wij regelmatig door het land heen bezoeken.