Afstuderen in het buitenland

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage of een bedrijf voor je scriptie in het buitenland? Ook afstuderen in het buitenland kan bij Stagereizen. In overleg met jou zoeken wij een goede stageplek die er rekening mee houdt dat jij een groot gedeelte van de internationale stage individueel aan een eigen opdracht zal werken. Dit voorkomt misverstanden waardoor jij met een gerust hart kan beginnen aan je scriptie of afstuderen.

Een scriptie en afstudeerstage in het buitenland (Nieuw-Zeeland of Australië) wordt door veel scholen en universiteiten vaak sterk aangemoedigd. Dit in het kader van de internationalisering. Een goede buitenlandse scriptie of afstudeerstage is een bekroning op je diploma, en daarmee een dikke plus op je cv! En je ziet natuurlijk ook nog eens wat van de wereld met deze stage in Nieuw-Zeeland of een stage in Australië.


Professionele stage

Omdat Australië en Nieuw-Zeeland erg westerse landen zijn, is het niveau van het bedrijfsleven vergelijkbaar met het niveau in Nederland. Daarom komen onze stagiaires altijd in een professionele bedrijfsomgeving terecht. Wij begrijpen het verschil tussen een meeloop stage en een afstudeerstage, en zullen dit altijd duidelijk met jouw stagebedrijf communiceren. Hierdoor bestaan er geen misverstanden.


Soorten stages

Voor vrijwel elke afstudeeropdracht hebben wij internationale stage plekken beschikbaar. Het aanbod aan Stages in Nieuw-Zeeland en Stages in Australië is daarmee ook heel divers. Een kleine greep uit de verschillende industrieën voor een afstudeerstage in het buitenland:

Bekijk ook eens de verschillende mogelijkheden binnen deze vakgebieden in Nieuw-Zeeland en Australië. Er staat ook een selectie van al onze Beschikbare Stages in het Buitenland online.

Staat jouw interessegebied hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons enthousiaste team staat altijd voor je klaar!