Buitenlandse stage hbo

Ben jij student aan een hogeschool (HBO) en op zoek naar een buitenlandse stage? Er zijn veel verschillende soorten buitenlandse stages voor HBO, bij Stagereizen is dit geen probleem. Voor een HBO stage buitenland maakt het niet uit of je in het eerste, tweede, derde of vierde jaar zit. Voor vrijwel elke HBO studie kunnen wij op zoek gaan naar een ideale stage. Laat ons weten wat je zoekt en wat de eisen zijn vanuit jou en jouw hogeschool. Met deze informatie gaan wij aan de slag voor een passende HBO stage in Australië of een HBO buitenlandse stage in Nieuw-Zeeland. Een buitenlandse stage ervaring in Nieuw-Zeeland of Australië staat altijd goed op je cv. En je ziet natuurlijk ook nog wat van de wereld met deze stage!


Al veel hbo studenten gingen jou voor op een Stage buitenland, ben jij de volgende?

Eisen vanuit jouw hogeschool

Wij vinden dat een buitenlandse HBO stage in Nieuw-Zeeland of Australië van een uitmuntende kwaliteit moet zijn en ook echt een bijdrage moet leveren aan jouw opleiding. Daarom houden wij rekening met de eisen die hogescholen aan een stage stellen. Wij zullen met onze kennis hierop inspelen bij het aanbieden van een passende internationale stage plek op HBO niveau.


Opleidingen

Voor vrijwel elke HBO opleiding hebben wij stage plekken beschikbaar. Het aanbod aan Stages in Nieuw-Zeeland en Stages in Australië is daarmee heel divers. Een kleine greep uit het aantal verschillende buitenlandse stages die wij aanbieden:

Bekijk ook eens de verschillende mogelijkheden binnen deze vakgebieden in Nieuw-Zeeland en Australië. Er staat ook een selectie van al onze stagevacatures online.

Staat jouw interessegebied hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons enthousiaste team staat altijd voor je klaar!