Buitenlandse stage mbo

Ben jij student aan een mbo-opleiding (Middelbaar Beroeps Onderwijs) in Nederland en wil jij een onvergetelijke praktijkervaring opdoen door middel van een buitenlandse stage MBO in Nieuw-Zeeland of Australië? Dan heeft Stagereizen ook voor jou een passende stage buitenland op mbo-niveau! Wij helpen je bij het vinden van een stage en alles wat hierbij komt kijken. Een buitenlandse stage ervaring in Nieuw-Zeeland of Australië staat altijd goed op je cv! En je ziet natuurlijk nog eens wat van de wereld met een stage buitenland in Nieuw-Zeeland of Australië.


Al veel mbo-scholieren gingen jou voor, ben jij de volgende?

Wij vinden dat een mbo-stage in Nieuw-Zeeland of Australië van een uitmuntende kwaliteit moet zijn en ook echt moet bijdragen aan jouw opleiding. Daarom houden wij ook rekening met de eisen die mbo-scholen aan een stage stellen. Wij zullen met onze kennis hierop inspelen bij het aanbieden van een passende mbo-stageplek.

Accreditatie

Voor een buitenlandse MBO stage is het vaak verplicht dat de stageplaats gecertificeerd is door één van de 18 kenniscentra. Dit is geen probleem, ook dit kunnen wij voor jou regelen. Wij zorgen ervoor dat jouw stage bedrijf aangemeld wordt bij een MBO kenniscentrum en daarmee erkend wordt door jouw onderwijsinstelling.


Opleidingen

Voor vrijwel elke MBO opleiding hebben wij stageplekken beschikbaar. Het aanbod aan buitenlandse stages in Nieuw-Zeeland en Australië is daarmee ook heel divers. De verschillende stages die wij aanbieden:

Bekijk ook eens de verschillende mogelijkheden binnen deze vakgebieden in stage vacatures online.

Staat jouw interessegebied hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons enthousiaste team staat altijd voor je klaar!