Buitenlandse stage WO/master

Studeer jij aan de universiteit (WO) en wil jij een stage doen ten behoeve van je opleiding? Laat ons weten wat jij zoekt en wij gaan voor jou op zoek naar een stage in het buitenland op WO-niveau. Een internationale stage in Nieuw-Zeeland of stage in Australië staat altijd goed op je cv! En je ziet natuurlijk ook nog wat van de wereld met een stage in Nieuw-Zeeland of stage in Australië!

Al veel WO-studenten gingen jou voor, ben jij de volgende?


Onderzoeksstage op WO-niveau in het buitenland

Veel stages vanuit een universiteit zijn een onderzoeksstage. Hier houden wij rekening mee bij het zoeken naar jouw WO stage plaats. Er wordt dan duidelijk gecommuniceerd richting het bedrijf dat jij een groot gedeelte van de buitenlandse stage voor jezelf bezig zal zijn. Hierdoor zullen er geen misverstanden zijn en kan jij met een gerust hart aan je WO-onderzoeksstage werken.


Eisen vanuit jouw universiteit

Wij vinden dat een WO buitenlandse stage in Nieuw-Zeeland of in Australië van een uitmuntende kwaliteit moet zijn en ook echt moet bijdragen aan jouw opleiding. Daarom houden wij rekening met de eisen die universiteiten aan een stage stellen. Wij zullen met onze kennis hierop inspelen bij het aanbieden van een passende WO stage plek in het buitenland.


Opleidingen

Voor vrijwel elke WO opleiding hebben wij buitenlandse stage plekken beschikbaar. Het aanbod aan Stages in Nieuw-Zeeland en Stages in Australië is daarmee heel divers. Een kleine greep uit het aantal verschillende internationale stages die wij aanbieden:

Bekijk ook eens de verschillende mogelijkheden binnen deze vakgebieden in Nieuw-Zeeland en Australië. Er staat ook een selectie van al onze stagevacatures online.

Staat jouw interessegebied hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons enthousiaste team staat altijd voor je klaar!