Het betreft hier een constructie stage bij een middelgroot bedrijf met meer dan 20 werknemers, gestationeerd in Auckland, Nieuw-Zeeland. Het bedrijf is leverancier van haar eigen product aan de bouwindustrie in Nieuw-Zeeland. Daarnaast houdt het bedrijf zich ook bezig met het consulturen van andere bedrijven in deze industrie.

Als stagiaire ben je breed inzetbaar, bijvoorbeeld bij het assiteren van de architecten, designers, engineers, ontwikkelaars of de bouweigenaren. Dit kan leiden tot het opdoen van kennis op allerlei verschillende gebieden.

De stagiaire assisteert bij het ontwerpen, tekenen, testen en onderzoeken van bedrijfsgerelateerde werkzaamheden. Daarnaast krijgt de stagiaire inzicht in belangrijke bedrijfsprocessen, zoals de theorie achter de sales, marketing, ontwikkelen en bouwen van prototypes.

Wat zoeken wij?

De student doet een gerelateerde studie en heeft verstand van AutoCAD en Archicad om zodoende alles uit zijn of haar stage te halen. Skills op het gebied van archictechural drawings zijn een pre. De ideale kandidaat is een duizendpoot die open staat voor allerlei taken en verantwoordelijkheden.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe dit vrijblijvend via onze gratis Stage Check en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: NZ 1732