STAGES DOWN UNDER

Nieuw-Zeeland en Australië zijn hard bezig om het virus onder controle te krijgen. Echter houden beide landen de grenzen op dit mom ent nog gesloten voor bezoekers. Een stage in het met mooie Nieuw-Zeeland of Australië is voor velen onder ons op dit moment dan ook wellicht ondenkbaar. Toch gaat ook dit voorbij en zal iedereen straks weer kunnen reizen.

Landen als Australië en Nieuw-Zeeland zijn toeristische trekpleisters en sterk afhankelijk van alle reizigers die jaarlijks op bezoek komen. Nu dit tijdelijk stil ligt krijgt ook deze sector een klap te verduren. Het kan dus heel erg goed zijn dat we straks meer mensen nodig hebben om alles weer op de rails te krijgen. En wellicht wil jij ook wel je steentje bijdragen met een stage avontuur Down Under?

Op dit moment verwachten wij dat de stages weer van start kunnen gaan vanaf 2021. Je kan je dus gewoon inschrijven voor deze periode en we gaan ook op zoek voor je.

Je kunt je momenteel zoals gewoonlijk aanmelden voor een stage in Australië of een stage in Nieuw-Zeeland. Echter hebben wij onze voorwaarden tijdelijk aangepast zodat toekomstige studenten niet bang hoeven te zijn om via Stagereizen voor een stage in Nieuw-Zeeland of Australië te kiezen. Indien jij je na 10 april 2020 bij Stagereizen inschrijft en de stage kan door COVID-19 (coronavirus) geen doorgang vinden dan bieden wij een gratis annulering of uitstel van jouw stage aan. Wij zullen zelfs geen annuleringskosten in rekening brengen. Dit is alleen van toepassing op het moment dat er een officiële reiswaarschuwing of reisverbod wordt afgegeven bij aanvang van de stageperiode.

Indien jij je na 10 april 2020 bij Stagereizen inschrijft en de stage kan door COVID-19 (coronavirus) geen doorgang vinden doordat jouw opleiding het nog niet toelaat, dan bieden wij een annulering of gratis uitstel van jouw stage aan. De annuleringskosten zullen in dit geval slechts 15% van het stagepakket bedragen. Dit is alleen van toepassing op het moment dat jouw opleiding het officieel niet toelaat om de stage te kunnen voldoen.

COVID-19 (CORONAVIRUS)

Voor ons is er niets belangrijker dan de veiligheid, gezondheid en het welzijn van onze studenten, medewerkers en stagebedrijven. Onze gedachten gaan daarom ook uit naar iedereen die getroffen wordt door dit vreselijke en onvoorspelbare virus. Wij wensen iedereen heel veel sterkte en gezondheid toe in deze onzekere tijd.