Engels verbeteren met een buitenlandse stage

Engels, een ‘must’
Veel studenten en reizigers kiezen ervoor om in Nieuw-Zeeland of Australië een stage te gaan doen om hun beheersing van het Engels verbeteren met een buitenlandse stage. In de praktijk leer je vaak veel sneller, en veel meer dan in de theorie. Het Engels in Nieuw-Zeeland en Australië is van een zeer hoog niveau, daarom zijn dit goede landen om jezelf in deze taal te verbeteren. Veel stagiairs spreken na hun stageperiode zelfs bijna vloeiend Engels! En je ziet natuurlijk nog eens wat van de wereld met een stage in Nieuw-Zeeland of een stage in Australië!


Talencursus

Stagereizen biedt ook de mogelijkheid om een Engelse talencursus in Nieuw-Zeeland of Australië te volgen tegen een voordelig tarief. Laat ons weten waar je interesse in hebt, en wij assisteren je gratis bij het vinden van de beste talenschool of talencursus.


Verschillende stages

In vrijwel elke sector hebben wij stageplekken beschikbaar. Ons aanbod aan stages in Nieuw-Zeeland en Australië is daarmee dan ook zeer divers. Een kleine greep uit het aantal verschillende stages die wij aanbieden:

Bekijk ook eens de verschillende mogelijkheden binnen deze vakgebieden in Nieuw-Zeeland en Australië. Er staat hier een selectie van al onze stagevacatures online.

Staat jouw interessegebied hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons enthousiaste team staat altijd voor je klaar!