Internationale geldoverboeking

Voordelig geld overschrijven naar het buitenland

Geld overmaken gedurende je stage in het buitenland. Bijna iedere stagiaire doet dit wel een keer. Is het niet direct bij aankomst in Australië of Nieuw-Zeeland om je nieuw geopende rekening te vullen, dan is het wel bij terugkomst als je je laatste beetjes geld van je Australische rekening naar je Nederlandse wilt sturen. Echter is een internationale overschrijving naar het buitenland best duur. Om welk land buiten Europa het ook gaat, banken rekenen echt behoorlijke kosten voor geld overmaken naar het buitenland. Ook als jij je pinpas of Credit Card gebruikt zijn hier redelijke hoge percentages mee gemoeid. Je krijgt immers een minder gunstige wisselkoers bij de bank. Met de marge verdienen de banken hun geld, logisch. Gelukkig ontdekte Stagereizen dat het echter ook anders kan.

Geld overmaken naar Australië of Nieuw-Zeeland is makkelijker geworden door de komst van een aantal online valutawissel platformen die in tegenstelling tot de banken een veel gunstigere wisselkoers en een lagere transactiefee rekenen.

Er zijn een aantal van deze platformen, maar wij hebben hele goede ervaringen met XE Money Transfer vanwege een aantal voordelen:

  • Je krijgt bij deze service een zeer goede wisselkoers, waardoor je meer Australische of Nieuw-Zeelandse dollars krijgt voor de zelfde hoeveelheid euro’s.
  • Je betaalt een geen transactiefees; Banken rekenen hiervoor al snel 10 tot 15 Euro.
  • Dat betekent dus: Veel goedkoper dan de bank! 

Belangrijk is echter wel dat je een account aanmaakt voordat je naar je stage in Australië of stage in Nieuw-Zeeland vertrekt. Je dient namelijk voor veiligheidsredenen het adres dat aan je bank account gekoppeld staat op te geven.

Mocht je hier verder vragen over hebben, neem dan gerust contact met één van onze team leden op.

Het systeem van XE is echt simpel, veilig en betrouwbaar. Geld overmaken naar het buitenland regel je in een paar eenvoudige stappen.

  1. Maak een gratis account aan op XE Money Transfer.
  2. Kies hoeveel en naar wie je het geld wilt overmaken. Ook handig en voordelig voor de betaling van onze factuur.
  3. Volg de stappen en vul alle info in.
  4. Je maakt het geld over naar hun Europese bank via je eigen bank (Deze optie is gratis, Europese betaling).
  5. Je wordt per e-mail goed op de hoogte gehouden: van het waneer het geld door XE is ontvangen t/m wanneer het wordt overgeboekt naar de ontvanger.
  6. In een paar dagen is het geld bij de ontvanger (Wat dus ook jouw eigen rekening kan zijn) aan de andere kant van de wereld en heb je een minimale hoeveelheid kosten betaalt (alle overboekingen lopen via een lokale bank, zowel aan jouw kant als aan die van de ontvanger).

Meer dan 15 jaar ervaring
in stage bemiddeling Down Under

Meer dan 15 jaar ervaring in stage bemiddeling Down Under

Stage Specialist

Stage Specialist

Waar staan wij voor

Wij willen studenten helpen het beste uit hun tijd in Australië en Nieuw-Zeeland te halen, maar onze primaire zorg is dat studenten hun stage succesvol behalen. Wij willen een zo compleet mogelijk pakket aanbieden tegen de beste prijs (beste service, leukste activiteiten, meest passende stages).

Extreme Sports Biking
Snowboarding
Wij zitten daadwerkelijk Down Under

Doordat wij ons kantoor Down Under hebben, doen wij in tegenstelling tot andere stage bemiddelingsbureaus onze werkzaamheden voor het grootste gedeelte zelf. Hierdoor kunnen wij gegarandeerd een kwalitatief goede buitenlandse stage aanbieden. Als er wat is, reageren wij meteen; tijdsverschil is geen hinder.

1k+

Erkende leerbedrijven

5k+

Geplaatste Stagiaires

15+

Jaar Plaatsing Ervaring

8.5

Gemiddelde Waardering