BEDANKT VOOR JE INSCHRIJVING

Je gegevens zijn door ons ontvangen en zal vandaag of de komende werkdag door ons team worden opgepakt.

What’s next?

Ons team zal jouw inschrijving gaan beoordelen en je van een update voorzien. Wanneer wij mogelijkheden zien, zullen we jou de onderstaande 3 opties aanbieden.

Let op: Je zult binnen enkele seconden een bevestigingsmail van ons ontvangen. Indien deze in je spam folder zit, is de kans groot dat onze e-mails hier vaker in terecht komen. Houd dus zeker ook je spam folder de komende dagen in de gaten.

Skype met Stagereizen voor een kennismaking
Skype gesprek plannen

Boek zelf, snel en eenvoudig een vrijblijvend Skype gesprek met één van onze medewerkers Down Under. Maak persoonlijk kennis met Stagereizen, stel je vragen en neem een kijkje op ons kantoor voordat je besluit met ons verder te gaan.

Boek een Skype gesprek in
Stagereizen borgbetaling
Direct borg betalen

Ben jij al overtuigd van onze service en wil je alles zo snel mogelijk in gang zetten. Betaal dan de borg van 100 euro en ga direct door naar de volgende stap. Je borg is vrijblijvend van administratiekosten bij een terugbetaling. Lees de voorwaarden.

Voldoe de borgbetaling
Stagereizen vragen
Laat van je horen

Kan ik eerst nog een paar vragen stellen? Natuurlijk, dit is geen enkel probleem. Geef ons sowieso een update, want anders gaan we er vanuit dat er iets mis is gegaan en dan zullen wij (telefonisch) contact met je proberen te zoeken.

Geef ons een update