Hoe gaat het met Stagereizen?

November ’21,

Het afgelopen anderhalf jaar is natuurlijk voor niemand makkelijk geweest. Stagereizen focuste zich altijd op de Nederlandse studenten die op zoek waren naar een stage Down Under. Helaas hebben we het plaatsen van Nederlandse stagiaires begin 2020 moeten pauzeren. Door Covid sloten Australië & Nieuw Zeeland haar grenzen en kon niemand deze landen (tenzij je een bewoner was) meer binnen komen.

Wij hebben Stagereizen op een laag pitje moeten zetten en zijn ons met het hoofdkantoor in Nieuw-Zeeland gaan focussen op het plaatsen van kandidaten die al in Nieuw Zeeland waren. Hier zaten nog een aantal internationale studenten tussen die hier waren op een Studenten Visum. Nu zijn het vooral Nieuw-Zeelandse kandidaten die nog studeren of net hun studie hebben afgerond en op zoek zijn naar extra werk ervaring voordat ze aan hun carrière beginnen.

Dit heeft er ondanks dat het lastige tijden waren echter wel voor gezorgd dat Stagereizen nog steeds bestaat. Wij zijn ons op dit moment langzaam aan het voorbereiden op het wederom herstarten van Stagereizen en zullen begin volgend jaar beginnen met het accepteren van aanmeldingen en het aanmeldingsproces weer in gang gaan brengen.

Wij hopen weer Nederlandse studenten voor een buitenlandse stage Down Under te mogen verwelkomen rond Augustus/September 2022!