Bordje van Australië en Nieuw-Zeeland voor een buitenlandse stage Informatie voor docenten

Stagiaire op een stage buitenland beursEen buitenlandse stage kan een goede bijdrage leveren aan internationalisering. De overheid vindt internationalisering binnen het Nederlandse onderwijs namelijk ontzettend belangrijk. Toch is niet elk (buitenlands) bedrijf geschikt voor uw studenten. Het is belangrijk dat de stage van voldoende niveau is. Door onze jarenlange ervaring in de bemiddeling van stages in Australië en stages in Nieuw-Zeeland weten wij zeer goed wanneer een stageplaats van voldoende niveau is. Wij weten bij welke bedrijven een student veel kan leren en waar er nog ruimte over is om een onderzoek te doen.

Uw studenten zijn bij ons in goede handen. Wij spelen geen vadertje of moedertje, de student is immers volwassen wanneer die hier komt. Maar we staan uw studenten graag bij om het verblijf in Australië of Nieuw-Zeeland optimaal te laten verlopen. Zo organiseren wij activiteiten in Australië en veel activiteiten in Nieuw-Zeeland en brengen wij uw zoon of dochter in contact met medestagiair(e)s. Wij hebben tevens een 24/7 emergency helpdesk, waar de student in noodgevallen gebruik van kan maken.

Bestel brochures of laat ons uw onderwijsinstelling bezoeken

Naast een eigen kantoor op locatie Down Under, heeft Stagereizen ook een helpdesk in Nederland. Wij weten dat een stage naar Australië en Nieuw-Zeeland een grote stap is, en lichten daarom aankomende studenten graag voor. Transparantie is voor ons belangrijk. Daarom bezoekt onze voorlichtster Anneke graag beurzen en scholen om te vertellen wat Stagereizen doet en wat een stage in Australië of Nieuw-Zeeland voor studenten kan betekenen. Een overzicht van de opkomende stagemarkten waar Stagereizen aanwezig zal zijn, vindt u hier. Wilt u meer informatie over onze service, brochures of flyers opvragen? Of wilt u graag dat Stagereizen uw school bezoekt voor een voorlichting? Neem dan gerust contact met ons op.

Persoonlijke assistentie Down Under

Door onze lokale vestigingen in Australië en Nieuw-Zeeland hoeven wij geen gebruik te maken van tussenpersonen zoals veel andere stagebemiddelingsbureaus doen. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van de stageplekken beter bewaken. Ook kunnen we op deze manier beter inspelen bij eventuele problemen tijdens de stage van uw student. Problemen komen nauwelijks voor, maar mocht het nodig zijn, dan helpen wij uw student graag deze zo efficiënt mogelijk op te lossen. In het uiterste geval gaan wij op zoek naar een vervangende stage van hoog niveau.

Ook in Nederland hebben we een contactpersoon die elke werkdag aanwezig is van 09.00 tot 17.30. Heeft u een noodgeval buiten die uren? Dan kunt u ons bereiken op de volgende noodnummers:

Anneke: + 31 652626268
Marcel : +64 212 053 069
Ronald: + 64 212 052 269

Geen goedkeuring vanuit de opleiding, geen kosten voor de student

Stagereizen staat voor kwaliteit. Voor elke student van welke opleiding dan ook, gaan wij op zoek naar de meest geschikte stage. Bij deze zoektocht houden wij rekening met de eisen die de school stelt aan een stage. Ons team bestaat deels uit Nederlanders, die Nederlands onderwijs gevolgd hebben. Hierdoor weten wij heel goed hoe het Nederlandse onderwijs in elkaar steekt en waar de aandachtspunten liggen. Wij weten wat scholen belangrijk vinden en spelen hier op in tijdens onze zoektocht naar geschikte stageplekken.

Naast de eisen gesteld door scholen, spelen wij ook in op de persoonlijke leerdoelen van de student. Onze hoogste prioriteit is het vindenv an een kwalitatief goede buitenlandse stage. Daarnaast geven wij de student graag een levenservaring mee, die bijdraagt aan de persoonlijke ontwikkeling.

Ook voor MBO-stages in het buitenland is een stagiaire bij Stagereizen aan het goede adres. Wij zorgen er voor dat een stagebedrijf voldoet aan de nodige eisen en voor de benodigde accreditaties. U leest meer over de SBB in dit blogartikel.

Wij begrijpen dat veiligheid en zekerheid bij u voorop staan. Daarom beantwoorden wij graag al uw vragen. Alle veelgestelde vragen hebben we verzameld op de FAQ-pagina. Staat uw vraag daar niet tussen? Dan vindt u op de contactpagina alle contactgegevens die u nodig heeft, of u nu een mailtje wilt sturen, of liever belt.

Bordje van Australië en Nieuw-Zeeland voor een buitenlandse stage Een stage in Australië of Nieuw-Zeeland via Stagereizen

Wat doet Stagereizen nou precies? Wij doen er alles aan om de stage in het buitenland zo soepel mogelijk te laten verlopen. Naast onze 24/7 assistentie vind je hier onze services op een rijtje.

STAGEBEMIDDELING

Voor iedereen is er dé perfecte buitenlandse stage. Wij kunnen helpen met een stage in Australië of een stage in Nieuw-Zeeland.

VISUMHULP

Het visum, een onmisbaar document. Het aanvragen kan een doolhof zijn, maar wij hebben dit vaker gedaan en helpen je hier graag mee.

VERZEKERING

Een passende verzekering is van levensbelang aan de andere kant van de wereld. Wij geven hier graag deskundig advies over.

VLIEGTICKET

Er zijn veel opties voor het vliegticket naar Australië of Nieuw-Zeeland. Wij geven tips, advies en de mogelijkheid tot een gratis quote.

HUISVESTING

Wij kennen alle ins en outs van de huizenmarkten in Australië en Nieuw-Zeeland en adviseren graag over passende huisvesting.

ACTIVITEITEN

Stagereizen organiseert tripjes, feestjes en netwerkborrels gedurende de stage periode in Australië of Nieuw-Zeeland.

Gratis brochure

Informatiedagen

Stagereizen stage in het buitenland brochure met informatie over een buitenlandse stage in Australie en stage in Nieuw-Zeeland

Vraag onze brochure gratis en vrijblijvend aan. Zo kan je alles over een stage in Australië of een stage in Nieuw-Zeeland op je gemak doorlezen. Lees bijvoorbeeld over ons, de landen, onze pakketten en ervaringen van je voorgangers. We kunnen hem aan je mailen of voor je op de post doen.

Buitenlandse stage Informatiedagen over stage lopen in het buitenland stage Australie en stage Nieuw-Zeeland

Wij reizen naar verschillende onderwijsinstellingen om persoonlijk kennis te maken en jou van informatie te voorzien over stages in Nieuw-Zeeland en stages in Australië. Zie hieronder een aantal beurzen, hogescholen en universiteiten die wij regelmatig door het land heen bezoeken.