Informatie voor docenten

Wij voorzien u graag van informatie.

Een buitenlandse stage kan een goede bijdrage leveren aan internationalisering. De overheid vindt internationalisering binnen het Nederlandse onderwijs namelijk ontzettend belangrijk. Toch is niet elk (buitenlands) bedrijf geschikt voor uw studenten. Het is belangrijk dat de stage van voldoende niveau is. Door onze jarenlange ervaring in de bemiddeling van stages in Australië en stages in Nieuw-Zeeland weten wij zeer goed wanneer een stageplaats van voldoende niveau is. Wij weten bij welke bedrijven een student veel kan leren en waar er nog ruimte over is om een onderzoek te doen.

Uw studenten zijn bij ons in goede handen. Wij spelen geen vadertje of moedertje, de student is immers volwassen wanneer die hier komt. Maar we staan uw studenten graag bij om het verblijf in Australië of Nieuw-Zeeland optimaal te laten verlopen. Zo organiseren wij waar mogelijk activiteiten in Australië en Nieuw-Zeeland en brengen wij studenten in contact met medestagiair(e)s. Wij hebben tevens een 24/7 emergency helpdesk, waar de student in noodgevallen gebruik van kan maken.

BEURS VIDEO
BEURS VIDEO

Bestel brochures of laat ons uw onderwijsinstelling bezoeken

Naast een eigen kantoor op locatie Down Under, heeft Stagereizen ook een helpdesk in Nederland. Wij weten dat een stage naar Australië en Nieuw-Zeeland een grote stap is, en lichten daarom aankomende studenten graag voor. Transparantie is voor ons belangrijk. Daarom bezoekt onze voorlichtster Anneke graag beurzen en scholen om te vertellen wat Stagereizen doet en wat een stage in Australië of Nieuw-Zeeland voor studenten kan betekenen. Wilt u meer informatie over onze service, brochures of flyers opvragen? Of wilt u graag dat Stagereizen uw school bezoekt voor een voorlichting? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer dan 15 jaar ervaring
in stage bemiddeling Down Under

Meer dan 15 jaar ervaring in stage bemiddeling Down Under

Stage Specialist

Stage Specialist

Waar staan wij voor

Wij willen studenten helpen het beste uit hun tijd in Australië en Nieuw-Zeeland te halen, maar onze primaire zorg is dat studenten hun stage succesvol behalen. Wij willen een zo compleet mogelijk pakket aanbieden tegen de beste prijs (beste service, leukste activiteiten, meest passende stages).

Extreme Sports Biking
Snowboarding
Wij zitten daadwerkelijk Down Under

Doordat wij ons kantoor Down Under hebben, doen wij in tegenstelling tot andere stage bemiddelingsbureaus onze werkzaamheden voor het grootste gedeelte zelf. Hierdoor kunnen wij gegarandeerd een kwalitatief goede buitenlandse stage aanbieden. Als er wat is, reageren wij meteen; tijdsverschil is geen hinder.

1k+

Erkende leerbedrijven

5k+

Geplaatste Stagiaires

15+

Jaar Plaatsing Ervaring

8.5

Gemiddelde Waardering