INFORMATIE VOOR OUDERS

stagiaires-op-een-stage-buitenland-beurs

Op stage naar het buitenland. Dit is voor veel studenten een droom. Voor ouders is deze wens soms wat lastiger, zeker als uw zoon of dochter naar de andere kant van de wereld wil. Wij begrijpen uw zorgen en willen net als u dat uw zoon of dochter de tijd van zijn of haar leven heeft. Wij spelen geen vadertje of moedertje, de student is immers volwassen wanneer die hier komt. Maar we staan uw zoon of dochter graag bij om het verblijf in Australië of Nieuw-Zeeland optimaal te laten verlopen. Zo organiseren wij activiteiten in Australië en veel activiteiten in Nieuw-Zeeland en brengen wij uw zoon of dochter in contact met medestagiair(e)s.

Wij hebben tevens een 24/7 emergency helpdesk, waar de stagiair in noodgevallen gebruik van kan maken. Ook bij problemen met de stage kan de stagiair altijd bij ons terecht. Wij lossen eventuele problemen (die nauwelijks voorkomen) graag op en in het uiterste geval gaan we op zoek naar een vervangende stageplaats.

Bij Stagereizen gaan we voor kwaliteit

Wanneer uw zoon of dochter besluit met ons in zee te gaan, is onze eerste prioriteit een kwalitatief goede stage voor hem of haar te vinden. Kwaliteit staat bij ons voorop en we steken dan ook veel energie in het vinden van een geschikte stageplaats voor uw zoon of dochter. Daarnaast zien wij het belang in van een “full service” stage bemiddelingsbureau.

Bij Stagereizen houdt het namelijk niet op bij de bemiddeling van een stage. Wij helpen ook bij het vinden van woonruimte, assisteren bij het aanvragen van de benodigde visa en geven vliegticket advies. Tot slot haalt onze chauffeur uw zoon of dochter (indien gewenst) graag van het vliegveld bij aankomst in Australië of Nieuw-Zeeland.

Onze service is niet afgelopen bij de start van de stage van uw zoon of dochter. Wanneer uw kind Down Under gevestigd is, focussen wij erop de stagiaires met elkaar in contact te brengen. Zo organiseren we in de grote steden als Auckland en Sydney vele activiteiten en trips. Daar ontmoet uw zoon of dochter andere stagiaires in een ontspannen setting. Op deze manier maakt uw zoon of dochter in no time nieuwe vrienden en bouwt een sociaal netwerk op in Australië of Nieuw-Zeeland. De stappen van ons plaatsingsproces staan in ons stappenplan uitgelegd. Mocht u echter nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Doordeweeks heeft u binnen 24 uur reactie op uw e-mailtje of u kunt altijd bellen, zie voor meer informatie de contactpagina.

Uniek! Een eigen kantoor Down Under.

Stagereizen doet het anders dan andere stage bemiddelingsbureaus. Wij zijn namelijk daadwerkelijk met een eigen kantoor Down Under gevestigd, namelijk in Auckland. Op deze manier kunnen wij de beste service voor de laagste prijs garanderen en kunnen de stagiaires altijd contact met ons opnemen. Ook in Nederland hebben we een contactpersoon die elke werkdag aanwezig is van 09.00 tot 17.30.

Nieuw-Zeeland: Level 1, 7 Anzac Street, Takapuna, 0740, Auckland

Noodgeval

Heeft u een noodgeval buiten die uren? Dan kunt u ons bereiken op de volgende noodnummers:

Anneke: + 31 652626268
Marcel : +64 212 053 069
Ronald: + 64 212 052 269

Australië en Nieuw-Zeeland scoren hoog als het gaat om veiligheid

Australië en Nieuw-Zeeland zijn zeer westerse landen. De kans dat uw zoon of dochter gevaar loopt tijdens zijn of haar verblijf hier is net zo klein als in Nederland.

Vooral Nieuw-Zeeland scoort hoog op veiligheid en goede leefomstandigheden, dat bleek uit verschillende onderzoeken. Er is zeer weinig criminaliteit, het klimaat is gunstig en er zijn geen giftige of gevaarlijke dieren in het wild te vinden. Ook is het land zo goed ontwikkeld dat u niet bang hoeft te zijn dat uw zoon of dochter enge ziekten oploopt. Hij of zij heeft geen vaccinatie nodig voor bijvoorbeeld malaria, DTP of Hepatitis A of B.

Voor Australië geldt min of meer hetzelfde, toch komen daar gevaarlijke of giftige dieren voor in het wild. Maar de kans dat uw zoon of dochter aangevallen wordt door zo’n dier is ontzettend klein.

Wij begrijpen dat veiligheid en zekerheid bij u voorop staan. Daarom beantwoorden wij graag al uw vragen. Alle veelgestelde vragen hebben we verzameld op de FAQ-pagina. Staat uw vraag daar niet tussen? Dan vindt u op de contactpagina alle contactgegevens die u nodig heeft, of u nu een mailtje wilt sturen, of liever belt.