Informatie voor ouders

Wij staan ook voor u klaar aan de andere kant van de wereld.

Op stage naar het buitenland. Dit is voor veel studenten een droom. Voor ouders is deze wens soms wat lastiger, zeker als uw zoon of dochter naar de andere kant van de wereld wil. Wij begrijpen uw zorgen en willen net als u dat uw zoon of dochter de tijd van zijn of haar leven heeft. Wij spelen geen vadertje of moedertje, de student is immers volwassen wanneer die hier komt. Maar we staan uw zoon of dochter graag bij om het verblijf in Australië of Nieuw-Zeeland optimaal te laten verlopen. Waar mogelijk organiseren wij activiteiten en brengen wij uw zoon of dochter in contact met medestagiair(e)s.

Wij hebben tevens een 24/7 emergency helpdesk, waar de stagiair in noodgevallen gebruik van kan maken. Ook bij problemen met de stage kan de stagiair altijd bij ons terecht. Wij lossen eventuele problemen (die nauwelijks voorkomen) graag op en in het uiterste geval gaan we op zoek naar een vervangende stageplaats.

VIDEO
VIDEO

Meer dan 15 jaar ervaring
in stage bemiddeling Down Under

Meer dan 15 jaar ervaring in stage bemiddeling Down Under

Stage Specialist

Stage Specialist

Waar staan wij voor

Wij willen studenten helpen het beste uit hun tijd in Australië en Nieuw-Zeeland te halen, maar onze primaire zorg is dat studenten hun stage succesvol behalen. Wij willen een zo compleet mogelijk pakket aanbieden tegen de beste prijs (beste service, leukste activiteiten, meest passende stages).

Extreme Sports Biking
Snowboarding
Wij zitten daadwerkelijk Down Under

Doordat wij ons kantoor Down Under hebben, doen wij in tegenstelling tot andere stage bemiddelingsbureaus onze werkzaamheden voor het grootste gedeelte zelf. Hierdoor kunnen wij gegarandeerd een kwalitatief goede buitenlandse stage aanbieden. Als er wat is, reageren wij meteen; tijdsverschil is geen hinder.

1k+

Erkende leerbedrijven

5k+

Geplaatste Stagiaires

15+

Jaar Plaatsing Ervaring

8.5

Gemiddelde Waardering