GRATIS STAGE CHECK – INSCHRIJFFORMULIER

“Met Stagereizen kies jij voor het meest complete stagepakket (inclusief 24/7 helpdesk) voor jouw stage periode in Australië of Nieuw-Zeeland”.

Goed nieuws, wij zijn terug van weggeweest! Na 2 jaar van gesloten grenzen hebben zowel Australië als Nieuw Zeeland besloten haar grenzen te heropenen!

Australië zal open gaan vanaf april 2022 en Nieuw Zeeland zal openen vanaf begin mei 2022. Mocht jij dit jaar naar Down Under willen komen voor een stage, helpen je we graag verder! Wij nemen inschrijvingen vanaf mei 2022 in behandeling. Je kan je aanmelden voor een gratis stage check via het onderstaande formulier.

VUL HIERONDER JOUW GEGEVENS IN

  • Bedankt voor je interesse in het Stagereizen pakket. Inschrijven is geheel vrijblijvend.
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Stage informatie

  • DD dash MM dash JJJJ
    (Tot welke datum hebben wij de tijd voor jou een passende stage te zoeken)
  • DD dash MM dash JJJJ
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Studie informatie

  • Stagereizen

“Met Stagereizen kies jij voor het meest complete stagepakket (inclusief 24/7 helpdesk) voor jouw stage periode in Australië of Nieuw-Zeeland”.

Wat gebeurt er na het invullen van dit formulier?

Na het invullen van dit formulier wordt er gekeken naar de mogelijkheid voor een stage in Australië of een stage in Nieuw-Zeeland in jouw vakgebied. Binnen één werkdag nemen wij contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.

Zien we mogelijkheden voor een stage in Australië of Nieuw-Zeeland? Dan willen we graag een Skype gesprek met jou aangaan. Tijdens deze Skype vertellen wij jou meer over Stagereizen, over hoe wij te werk gaan en krijg je de kans om al je vragen te stellen. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden.

Na afloop van het Skype gesprek geven wij jou 3 opties:
1. Jij kiest voor Stagereizen.
2. Jij twijfelt nog en geeft aan waarom.
3. Jij schrijft je uit.

Ten alle tijden horen wij graag wat de keuze is om met ons in zee te gaan of om dit niet te doen. Zodoende kunnen we voortdurend onze kwaliteit monitoren en daar waar nodig verbeteren. Hopelijk tot snel!

Waarom Stagereizen?

Stagereizen doet de stagebemiddeling ten opzichte van alle andere stagebureaus in Nederland vanuit het eigen kantoor Down Under volledig zelf. Onze plaatsingscoördinatoren zijn rechtstreeks in contact met de bedrijven en wij maken geen gebruik van een tussenpersoon. Dit resulteert in kwalitatieve stages en een “mis match” percentage van onder de 1%.

Wij zijn niet alleen werkzaam in Nieuw-Zeeland, maar ook in Australië. Dus kunnen wij niks voor jou vinden in Nieuw-Zeeland, dan gaan wij op zoek naar een stage in Australië, en andersom. Reken maar dat wij een stage vinden die bij jou past!

Vanuit Sydney en Auckland regelen wij leuke diners, drankjes, en tripjes. Tijdens deze activiteiten zie je veel van het land en leer je ook nog eens alle andere stagiairs kennen.

Met name het kennismaken met andere stagiaires is een absoluut focus- en pluspunt van Stagereizen. Het is enorm waardevol en prettig als je in een sociaal vangnet terecht komt! Onderschat deze meerwaarde niet.

Kwaliteit staat bij ons voorop. Door onze lokale vestiging zijn we in staat om onze diensten voor lagere prijzen dan de concurrent aan te bieden. Ook stopt onze service niet na aankomst. Naast stagebemiddeling begeleiden wij namelijk ook bij het regelen van een visa, verzekeringen en voordelige vliegtickets. Verder assisteren wij met huisvesting op locatie en organiseren wij leuke activiteiten en trips.

Nederlandstalig personeel op locatie. Heb je eventueel hulp nodig of vragen dan kan je ten alle tijden bij ons kantoor Down Under terecht. Tijdsverschil is geen hinder! En wanneer ons kantoor Down Under in de avond uren gesloten is kan je naast onze nood-nummers ook altijd het Nederlandse nummer bellen. Prettig voor de thuisblijvers.

Vanaf 2007 hebben wij al duizenden studenten succesvol aan een stage in Australië en Nieuw-Zeeland geholpen.

Stagereizen heeft een plaatsingspercentage van 95%, maar lukt het niet om voor de door jouw gestelde deadline een stageplek te vinden, dan krijg jij je borg volledig terug. Wij werken met een 100% geld terug garantie.