No Cure No Pay

Wij bieden een risico vrije service!

Wanneer Stagereizen geen passende stage in Australië of Nieuw-Zeeland vindt voor de door jouw aangegeven deadline, dan storten wij de borg zonder administratiekosten terug.

Algemene voorwaarden No Cure No Pay:

  • Jij dient jezelf uit te schrijven zodra je deadline is behaald. Indien jij je niet uitschrijft blijven wij actief voor jou zoeken.
  • Het No Cure No Pay principe gaat niet op indien wij een mogelijk bedrijf voor jou gevonden hebben terwijl jij nog bij ons ingeschreven staat.

Meer dan 15 jaar ervaring
in stage bemiddeling Down Under

Meer dan 15 jaar ervaring in stage bemiddeling Down Under

Stage Specialist

Stage Specialist

Waar staan wij voor

Wij willen studenten helpen het beste uit hun tijd in Australië en Nieuw-Zeeland te halen, maar onze primaire zorg is dat studenten hun stage succesvol behalen. Wij willen een zo compleet mogelijk pakket aanbieden tegen de beste prijs (beste service, leukste activiteiten, meest passende stages).

Extreme Sports Biking
Snowboarding
Wij zitten daadwerkelijk Down Under

Doordat wij ons kantoor Down Under hebben, doen wij in tegenstelling tot andere stage bemiddelingsbureaus onze werkzaamheden voor het grootste gedeelte zelf. Hierdoor kunnen wij gegarandeerd een kwalitatief goede buitenlandse stage aanbieden. Als er wat is, reageren wij meteen; tijdsverschil is geen hinder.

1k+

Erkende leerbedrijven

5k+

Geplaatste Stagiaires

15+

Jaar Plaatsing Ervaring

8.5

Gemiddelde Waardering