Wat kost een buitenlandse stage Down Under?

Kostenplaatje

Gedurende je stage Down Under zullen de dagelijkse kosten vergelijkbaar zijn met die van het dagelijks leven in Nederland. Soms zijn dingen wat goedkoper en soms wat duurder. Over het algemeen zal huisvesting en levensonderhoud gelijk zijn aan stagelopen in een populaire Europese stad, zoals Amsterdam. Eten kost ongeveer 50 – 80 dollar (AUD of NZD) per week.

Hoeveel je stage uiteindelijk kost, hangt natuurlijk ook af van je eigen uitgavenpatroon. Activiteiten zoals bungeejumpen of een skydive kosten meer geld dan wanneer je een berg beklimt of naar het strand gaat.

Accommodatie

De huurprijs voor een eigen slaap kamer in Auckland ligt tussen de 220-300 NZD per week. In Sydney zijn de kosten voor een eigen slaap kamer gemiddeld 420 AUD per week. Veel studenten kiezen er dan ook voor een gedeelde slaapkamer te boeken. De prijzen voor een slaapkamer die je met iemand anders deelt liggen gemiddeld rond 295 AUD per week. Vind je privacy dus erg belangrijk maar de huurprijs in Australië te hoog. Kies dan voor een stage in Nieuw-Zeeland.

Vergelijking

In vergelijking met een stage in een populaire stad in Nederland zijn de voornaamste kosten voor een stage Down Under het visum, vliegticket, je verzekering en onze bemiddelingskosten. Maar onthoudt dat als je toch ooit deze kant op wilt komen je de kosten voor het visum, vliegticket en de verzekering sowieso ook zult hebben en dan is het toch veel leuker en leerzamer om hier daadwerkelijk een aantal maanden te komen wonen. Onze bemiddelingskosten zouden een no-brainer moeten zijn. Niet alleen bemiddelen wij je stage maar we helpen je ook met alle daarbij behorende randzaken. Daarnaast brengen wij je in contact met mede-stagiaires en zullen wij gedurende je gehele stage periode standby staan, wat wel zo prettig is voor jou op locatie, maar ook zeker voor het thuisfront.

Na een stage Down Under ga je terug naar Nederland met een uitbreiding van jouw internationale netwerk van bedrijfscontacten en vrienden. Je verbetert je Engels en hebt een prachtige ervaring op je CV wat zeker een meerwaarde zal zijn zodra je op zoek gaat naar een baan. Kort om, doen! 😉

€725,-

Compleet stage pakket voor een fantastische stage in het mooie Nieuw-Zeeland.

Pakket Nieuw-Zeeland
Nederlandse stagiaire staat op de stenen in het meer rondom Mount Cook in Nieuw-Zeeland

€725,-

Compleet stage pakket voor een onvergetelijke stage periode in Australië.

Pakket Australië
Nederlandse stagiaire zit met haar rugtas op de brug en kijkt naar het Australische Opera House