Nuttige stage informatie

Deze pagina bevat relevante informatie voor studenten die stage lopen via Stagereizen of studenten die langskomen op onze website. Wij kunnen niet alle informatie aanbieden en ook niet alle diensten. Ben je daarom naar iets anders op zoek dan een stage in Australië of een stage in Nieuw-Zeeland, dan kun je hier terecht.

Zoek je een stage in Nederland?

Het kan natuurlijk zijn dat je bij ons terecht bent gekomen en je niet de mogelijkheid hebt voor een stage in Australië of Nieuw-Zeeland vanuit je opleiding. Stageplekken vinden in Nederland is vaak een iets makkelijker proces dan stageplekken vinden in Australië of Nieuw-Zeeland. Je kunt bijvoorbeeld kijken in je directe netwerk of er stageplekken beschikbaar zijn, een netwerk dat je normaliter nog niet hebt opgebouwd in Australië of Nieuw-Zeeland. Gelukkig zijn er ook veel hulpmiddelen waardoor je makkelijk stages kan vinden geplaatst door bedrijven. Ons advies is om eens op www.stage.nl te kijken, hier kun je genoeg vacatures vinden. Bezoek ook de website van Stageplaza voor marketing stages in Nederland.

Reisverzekering

Een reisverzekering is van groot belang wanneer je op stage gaat richting Australië of Nieuw-Zeeland. Wij adviseren een Studentenkorting doorlopende reisverzekering aan te vragen. Op deze manier weet je zeker dat je goed verzekerd bent tijdens je internationale stage. Daarnaast krijg je op deze reisverzekering studentenkorting wat altijd goed uitkomt!

Extra informatie over andere studentenverzekeringen kun je vinden op het studentenplatform Studenten Wegwijzer.

Extra informatie over andere studentenverzekeringen kun je vinden op het studentenplatform Studenten Wegwijzer.

Of kijk eens op Verzekeringenvergelijken.info voor het vinden van de goedkoopste reisverzekering.

Studentenwerk / bijbanen

Zoek je nog naar een goede bijbaan om je stage buitenland te financiëren? Dan zijn de volgende websites voor jou interessant!

Youngcapital: Vacatures voor studenten, starters en young professionals

Bijbaan.nl: Bijbanen zoeken per locatie

Studentjob.nl: Bijbanen voor studenten: vakantiewerk, weekendwerk etc.

Studentenwerk: Vacatures in de populairste bijbaan categorieën voor studenten. Winkels, horeca, call centres, sales en meer.

Alleen op zoek naar een bijbaantje in Amsterdam? Dan raden wij je aan om zoekbijbaan.nl te checken. Hier veel informatie over de beste bijbaantjes in Amsterdam.

Vacatures bij Startparade

Vrijwilligerswerk in het buitenland

Op zoek naar Vrijwilligerswerk buitenland? Stagereizen kan je helpen wanneer je vrijwilligerswerk wilt doen in Australië of Nieuw-Zeeland. Mocht je op zoek zijn naar andere plekken ter wereld om vrijwilligerswerk te doen dan raden wij aan om op vrijwilligerswerk-buitenland.startpagina te kijken. Hier vind je een enorme hoeveelheid aan informatie voor vrijwilligerswerk in andere landen. Mocht je toch geïnteresseerd zijn in vrijwilligerswerk in Australië of Nieuw-Zeeland stuur ons dan gerust een e-mail op: info@stagereizen.nl.

Vrijwilligerswerk op een sociaal, lesgeef, medisch of natuur project in Afika, Azië of Latijns Amerika? Kijk dan ook zeker even bij Activity International.

Tussenjaar

Ben jij geïnteresseerd in een tussenjaar tussen je middelbare school en het hoger onderwijs? Kijk dan op wilweg.nl. Hier vind je veel informatie over tussenjaren. Bijvoorbeeld over: hoe je tussenjaar te financieren, welke landen je kunt kiezen en ervaringen van mensen die jou voorgingen!

Wil je reizen tijdens je Tussenjaar? Backpacken, au pair, highschool of vrijwilligerswerk? Activity International regelt het allemaal.

Rondreis maken na je stage

Ben je niet op zoek naar een stage of vrijwilligerswerk maar wil je een rondreis maken? Een rondreis maken langs de Westkust-Amerika is dan altijd een optie. Rondreizen is echter ook zeer populair in Zuid-Oost Azië. Veel stagiaires van Stagereizen kiezen er ook voor om voor of na hun stage in Australië of Nieuw-Zeeland te gaan reizen in Azië. De meeste stagiaires doen dit natuurlijk op locatie in Australië of Nieuw-Zeeland. Nieuw-Zeeland heeft zoveel bezienswaardigheden dat er zeker nog een lange tijd kan worden rondgereisd na de stage periode. Ook in Australië is genoeg te zien. Zeer divers landschap en prachtige stranden. In Australië gaan de meeste studenten leren surfen, wat een van de meest populaire bezigheden is in Australië.

Op zoek naar voordelige vliegtickets of andere goedkope vakantie aanbiedingen voor je rondreis? Kijk dan vooral eens rond op aanbiedingen website Vakantie Dealz. Hier kun je ook goedkope deals richting Australie en Nieuw-Zeeland vinden.

Alles voor studenten

Bij Stagereizen staan de studenten altijd voorop. Wij willen jullie altijd van nuttige informatie voorzien en hopen dat jullie alles hebben kunnen vinden omtrent Stages in Australië en Stages in Nieuw-Zeeland. Mocht dat niet zo zijn stuur ons dan een email op: info@stagereizen.nl.

Voor meer informatie voor studenten bevelen wij  MijnStudentenleven, hèt portaal voor studenten aan!

Voor meer informatie over een breed scala aan onderwerpen voor jongeren adviseren wij de startkabel voor jongeren.

Mocht je via Stagereizen geen stage in Australië of Nieuw-Zeeland kunnen vinden, overweeg dan zeker ook de Stage plaza, de grootste stagebank van Nederland, zoek stage.

Studie ondersteuning

Assistentie nodig met je scriptie? ScriptieMaster biedt persoonlijk en professionele scriptie begeleiding aan studenten van het WO en HBO door heel Nederland. 

Een andere optie voor ondersteuning met je scriptie is: Scriptium – Excellente scriptiecorrectie.

Verder studeren?

Vind meer informatie op onderwijs startparade.

Daarnaast bevelen wij aan om het beste overzicht stage te bezoeken.

Verzamelgids is tevens een nuttige website voor verschillende soorten info.

Begin je al met werken? Zorg dat je altijd goed kijkt naar je concurrentiebeding in arbeidsovereenkomst.

Wil jij ook een stage in het buitenland? Australië of Nieuw-Zeeland? 

Laten we dan samen kijken naar de mogelijkheden. Vraag nu gratis en vrijblijvend een check aan om jouw kansen voor een stage in Australie of een stage in Nieuw-Zeeland  te bekijken. Vervolgens heb je de mogelijkheid om al je vragen te stellen voordat je een beslissing maakt. Handig toch! Bekijk ook ons stappenplan voor een duidelijk overzicht.

“Inschrijven kost je slechts een minuutje!”

Jouw stage in het buitenland via Stagereizen

Wat doet Stagereizen precies voor jou? Wij doen er alles aan om jouw stage in het buitenland zo soepel mogelijk te laten verlopen. Naast onze 24/7 assistentie vind je hier onze services op een rijtje.

STAGEBEMIDDELING

Voor iedereen is er dé perfecte buitenlandse stage. Wij kunnen jou helpen met een stage in Australië of een stage in Nieuw-Zeeland.

VISUMHULP

Je visum, een onmisbaar document. Het aanvragen kan een doolhof zijn, maar wij hebben dit vaker gedaan en helpen je hier graag mee.

VERZEKERING

Een passende verzekering is van levensbelang aan de andere kant van de wereld. Wij geven je hier graag deskundig advies over.

VLIEGTICKET

Er zijn veel opties voor je vliegticket Down Under. Wat moet je nu kiezen? Wij geven je tips, advies en de mogelijkheid tot een gratis quote.

HUISVESTING

Wij kennen alle ins en outs van de huizenmarkten in Australië en Nieuw-Zeeland en adviseren jou graag over passende huisvesting.

ACTIVITEITEN

Stagereizen organiseert weekendtrips, feestjes en netwerkborrels gedurende jouw stage in Australië of Nieuw-Zeeland.