ONTMOET HET STAGEREIZEN TEAM

Wij hebben een jong, dynamisch en vriendelijk team van managers, marketeers, HR-medewerkers, designers en copywriters. Lees hier meer over alle toppers die momenteel ons team vormen.

Ronald
RonaldDirecteur/Eigenaar
Als mede-oprichter is Ronald verantwoordelijk voor de organisatie en de structuur binnen het bedrijf. Zijn focus ligt op het bedenken van nieuwe ideeën en zakelijke kansen. Voor de oprichting van Stagereizen is Ronald manager geweest van een aantal restaurants. In zijn vrije tijd houdt hij van voetbal en golf.
Marcel
MarcelEigenaar/ Hoofd Plaatsingscoördinator
Marcel is verantwoordelijk voor de zakelijke contacten. Door zijn ervaring in de recruitment industrie is Marcel een absolute specialist in het vinden van de juiste match tussen de stagiaire en het plaatsingsbedrijf. Marcel houdt van watersporten als kitesurfen, duiken en zeilen, maar ook van het maken van mooie hikes.
Anneke
AnnekeContactpersoon Nederland
Anneke is het contactpersoon voor Stagereizen in Nederland. Je kunt haar vinden op beurzen en informatiedagen. Zij kan je alles vertellen over een stage Down Under! Ze staat altijd klaar om vragen te beantwoorden, je kunt haar van maandag t/m vrijdag bereiken op het Nederlandse telefoonnummer op de website.
Marsha
MarshaPlaatsingscoördinator
Marsha zorgt ervoor dat iedereen de perfecte stage krijgt. Ze is continu bezig met het creëren van kansen voor onze stagiairs. Met haar achtergrond in Human Resources benadert ze bedrijven en houdt ze contact met de stagiairs. Verder ondersteunt zij Marcel bij alle overige taken omtrent plaatsing.
Nicholas
NicholasPlaatsingscoördinator
Nicholas is een geboren en getogen “Kiwi” die als plaatsingscoördinator niet stopt met zoeken voor hij een geschikte stage vindt voor de stagiaires. Hij vindt het leuk om de stagiaires te ontmoeten en hun verhalen te horen over hun geweldige tijd in Nieuw-Zeeland en is vaak bij de trips en activiteiten.
Nikita
NikitaOnline Marketing
Nikita doet momenteel haar Master en is onze online marketingexpert! Op dagelijkse basis analyseert ze onze sociale media en bedenkt ze nieuwe strategieën, evenals het ontwerpen van inhoud en het bedenken van nieuwe ideeën om onze online aanwezigheid te verbeteren.
NinaRosa
NinaRosaPR & Copywriting
NinaRosa heeft een half jaar stagegelopen in Australië en werd zó verliefd op de laidback cultuur, dat ze besloot terug te keren. Een half jaar later schreef ze haar scriptie in Nieuw-Zeeland over media en PR. Verder is ze de contactpersoon voor PR, is ze onze copywriter voor de website en brochures en doet ze design taken.
Sandrine
SandrineDigitaal specialist
Sandrine is verantwoordelijk voor het uitvoeren van onze dagelijkse digitale werkzaamheden. Ze richt zich op de digitale en online groei. Daarnaast helpt ze bij het verbeteren en optimaliseren van onze processen zodat iederen snel en zorgvuldig geholpen kan worden.
Thomas
ThomasStagiaire assistent
Thomas is het aanspreekpunt voor studenten die in Australië of Nieuw-Zeeland stage willen lopen. Je kan bij hem terecht wanneer je vragen hebt over onze service. Daarnaast helpt Thomas met de social media en bedenkt graag nieuwe strategieën om onze online groei te verbeteren. Tot slot organiseert Thomas graag evenementen voor onze stagiaires in Auckland.
Barbra
BarbraService Stagereizen
Wanneer je je inschrijft bij Stagereizen, zal je het eerste te maken krijgen met Barbra. Zij is het aanspreekpunt voor Nederlandse stagiairs die naar Australië of Nieuw-Zeeland willen. Buiten dat houdt ze de administratie en social media bij en organiseert ze evenementen voor onze stagiairs in Nieuw-Zeeland.
Sabrina
SabrinaPlaatsingsassistent
Sabrina helpt Marcel en Marsha bij het plaatsen van onze stagiaires in bedrijven door heel Nieuw-Zeeland. Daarnaast creëert zij de profielen van kandidaten en doet zij onderzoek naar nieuwe bedrijven die het beste voldoen aan de eisen van onze kandidaten.

Stagereizen in het nieuws

Stagereizen was eerder bekend onder de naam Student Down Under. Door de jaren heen zijn er veel nieuwsartikelen geplaatst over onze service en diensten toen wij nog onder de naam Student Down Under werkten. Maar ook Stagereizen komt steeds meer in de media. Dit willen wij graag met jullie delen. De naam is veranderd maar de service is nog steeds even goed. Je kan hier lezen wat wij doen, hoe wij werken en wat de Stagereizen media & ervaringen zijn. Veel leesplezier!

LEES DE ARTIKELEN HIER