Ontmoet het team 2017-09-19T11:31:28+00:00

Ontmoet het Stagereizen team

Wij hebben een jong, dynamisch en vriendelijk team van managers, marketeers, HR-medewerkers, designers en copywriters. Lees hier meer over alle toppers die momenteel ons team vormen.

Ronald
RonaldOprichter/ Algemeen Directeur
Als mede-oprichter is Ronald verantwoordelijk voor de organisatie en de structuur binnen het bedrijf. Zijn focus ligt op het bedenken van nieuwe ideeën en zakelijke kansen. Voor de oprichting van Stagereizen is Ronald manager geweest van een aantal restaurants. In zijn vrije tijd houdt hij van voetbal en golf.
Marcel
MarcelOprichter/ Hoofd Plaatsingscoördinator
Marcel is verantwoordelijk voor de zakelijke contacten. Door zijn ervaring in de recruitment industrie is Marcel een absolute specialist in het vinden van de juiste match tussen de stagiaire en het plaatsingsbedrijf. Marcel houdt van watersporten als kitesurfen, duiken en zeilen, maar ook van het maken van mooie hikes.
Anneke
AnnekeContactpersoon Nederland
Anneke is het contactpersoon voor Stagereizen in Nederland. Je kunt haar vinden op beurzen en informatiedagen. Zij kan je alles vertellen over een stage Down Under! Ze staat altijd klaar om vragen te beantwoorden, je kunt haar van maandag t/m vrijdag bereiken op het Nederlandse telefoonnummer op de website.
Marsha
MarshaPlaatsingscoördinator
Marsha zorgt ervoor dat iedereen de perfecte stage krijgt. Ze is continu bezig met het creëren van kansen voor onze stagiairs. Met haar achtergrond in Human Resources benadert ze bedrijven en houdt ze contact met de stagiairs. Verder ondersteunt zij Marcel bij alle overige taken omtrent plaatsing.
Miqdad
MiqdadPlaatsingscoördinator
Miqdad is gevestigd in Sydney. Hij is een getalenteerde plaatsingscoördinator met een zeer hoog plaatsingspercentage. Hij onderhoudt goed contact met de bedrijven in Australië en staat altijd voor je klaar. Als geen ander weet Miqdad hoe belangrijk het is om een goede relatie op te bouwen.
Nicholas
NicholasPlaatsingscoördinator
Nicholas is een geboren en getogen “Kiwi” die als plaatsingscoördinator niet stopt met zoeken voor hij een geschikte stage vindt voor de stagiaires. Hij vindt het leuk om de stagiaires te ontmoeten en hun verhalen te horen over hun geweldige tijd in Nieuw-Zeeland en is vaak bij de trips en activiteiten.
Sandrine
SandrinePlaatsingscoördinator
Met haar brede kennis van HR en ICT helpt Sandrine bij het zoeken van de perfecte stage. Zij werkt hierbij nauw samen met Marcel en Marsha in Nieuw-Zeeland. Vanwege haar ICT-achtergrond is zij vooral bezig met het technische aspect van de bemiddeling. Sandrine begon als stagiair, maar is nu een onmisbare kracht binnen het bedrijf.
Charles
CharlesICT/ Web Development
Charles is de Website Development specialist van Stagereizen. Met een oog voor detail en zijn brede kennis van ICT zorgt hij ervoor dat alles wat met de website en ICT te maken heeft soepel verloopt. Voor feedback op onze website is hij de persoon om te benaderen. Mocht er iets mis zijn, lost hij dit in een handomdraai op.
Inga
IngaService Stagereizen
Wanneer je je inschrijft bij Stagereizen, zal je het eerste te maken krijgen met Inga. Zij is het aanspreekpunt voor Nederlandse stagiairs die naar Australië of Nieuw-Zeeland willen. Buiten dat houdt ze de administratie en social media bij en organiseert ze evenementen voor onze stagiairs in Nieuw-Zeeland.
NinaRosa
NinaRosaPR & Copywriting
NinaRosa heeft een half jaar stagegelopen in Australië en werd zó verliefd op de laidback cultuur, dat ze besloot terug te keren. Een half jaar later schreef ze haar scriptie in Nieuw-Zeeland over media en PR. Verder is ze de contactpersoon voor PR, is ze onze copywriter voor de website en brochures en doet ze design taken.
Melia
Melia(Social) Media Manager
Melia verzorgt de social mediakanalen van New Zealand Internships. Dit houdt niet alleen in dat ze foto’s en verhalen plaatst, maar ook dat ze op pad gaat om onze stagiairs te filmen of te fotograferen. Daarnaast assisteert ze bij onze projecten die met media en marketing te maken hebben, vanwege haar studieachtergrond hierin.
Anessha
AnesshaPlaatsingsassistent
Anessha houdt de administratie bij voor alle klanten van New Zealand Internships. Ze zorgt er ook voor dat iedereen een passende stage krijgt en goed voorbereid naar Nieuw-Zeeland vertrekt. Bovendien onderhoudt ze contact met bedrijven en is ze altijd op zoek naar nieuwe bedrijven waar we onze stagiairs kunnen plaatsen.

Stagereizen in het nieuws

Stagereizen was eerder bekend onder de naam Student Down Under. Door de jaren heen zijn er veel nieuwsartikelen geplaatst over onze service en diensten toen wij nog onder de naam Student Down Under werkten. Maar ook Stagereizen komt steeds meer in de media. Dit willen wij graag met jullie delen. De naam is veranderd maar de service is nog steeds even goed. Je kan hier lezen wat wij doen, hoe wij werken en wat de Stagereizen media & ervaringen zijn. Veel leesplezier!

LEES DE ARTIKELEN HIER