Over Stagereizen

Leuk kennis met jou te maken!

Stagereizen is in 2007 opgericht door de twee Nederlandse vrienden Ronald Gardebroek en Marcel Roos. Het bedrijf heette voorheen Student Down Under. Na hun studie commerciële economie besloten zij hun koffers te pakken en aan de andere kant van de wereld hun droom te verwezenlijken: het opzetten van een stage bemiddelingsbureau voor Nederlandse studenten, gericht op Australië en Nieuw-Zeeland. Inmiddels zijn we meer dan 15 jaar verder en heeft Stagereizen meer dan 5000 studenten succesvol aan een stage in Australië of Nieuw-Zeeland geholpen. “Wij willen iedereen laten zien wat een prachtige landen Nieuw-Zeeland en Australië zijn”, vertelt Ronald. “Tijdens een buitenlandse stage worden de ogen van de student geopend. De wereld is zo groot en mooi. Met Stagereizen willen wij studenten de tijd van hun leven bezorgen. Het is echt een levenservaring en het staat bovendien ook nog eens prachtig op het cv.”

VIDEO
VIDEO
Maak kennis

Het Stagereizen team

Ronald
Ronald
Directeur / mede-oprichter
Marcel
Marcel
Mede-oprichter
Cat
Cat
General manager
Anne
Anne
Plaatsingscoördinator
Nikita
Nikita
Social Media manager
Anneke
Anneke
Contactpersoon Nederland

Meer dan 15 jaar ervaring
in stage bemiddeling Down Under

Meer dan 15 jaar ervaring in stage bemiddeling Down Under

Stage Specialist

Stage Specialist

Waar staan wij voor

Wij willen studenten helpen het beste uit hun tijd in Australië en Nieuw-Zeeland te halen, maar onze primaire zorg is dat studenten hun stage succesvol behalen. Wij willen een zo compleet mogelijk pakket aanbieden tegen de beste prijs (beste service, leukste activiteiten, meest passende stages).

Extreme Sports Biking
Snowboarding
Wij zitten daadwerkelijk Down Under

Doordat wij ons kantoor Down Under hebben, doen wij in tegenstelling tot andere stage bemiddelingsbureaus onze werkzaamheden voor het grootste gedeelte zelf. Hierdoor kunnen wij gegarandeerd een kwalitatief goede buitenlandse stage aanbieden. Als er wat is, reageren wij meteen; tijdsverschil is geen hinder.

1k+

Erkende leerbedrijven

5k+

Geplaatste Stagiaires

15+

Jaar Plaatsing Ervaring

8.5

Gemiddelde Waardering