Tijdens je stage in het buitenland wil je niet op de kleintjes letten. Nu zijn Australië en Nieuw Zeeland niet de goedkoopste landen om te wonen. Als je geluk hebt, woon je vlakbij de Aldi. Toch doen veel mensen geen boodschappen bij de Aldi. Het argument is vaak: “ik kan er niet alles krijgen wat ik wil”. Maar wil je daardoor anderhalf keer zo veel betalen voor je boodschappen?! Je kunt heerlijke recepten maken met eten van de Aldi. Makkelijk, gezond en goedkoop, wat wil je nog meer?

Bananensmoothie-voor-op-je-stage-buitenland

Bananensmoothie

Heel simpel, maar gezond en lactose-vrij: blend 250 ml amandelmelk met een rijpe banaan en je hebt een heerlijke smoothie.

Bakken-buitenlandse-stage-kikkererwten-koekjes

Kikkererwtenkoekjes

Ideaal als gezonde snack: makkelijk om te maken, glutenvrij, lactosevrij en vrijwel suikervrij. Kokosmelk, kokosvlokken en pure chocolade zijn echt stukken goedkoper bij de Aldi.

www.charlies-kitchen.nl/coco-snack

Gezonde-snacks-buitenlandse-stage-oreo-cake-en-smoothie

Oreo Cake

Appelmoes in een cake? Ja, hartstikke lekker, makkelijk en healthy. Alleen de Oreo’s niet zo, maar wel vegan. Ze verkopen geen echte Oreo’s hier, maar de ‘neppe’ zijn net zo lekker en zijn twee keer zo goedkoop. Zorg ervoor dat je hem op stage verstopt voordat al je collega’s hem op willen eten…

www.lisagoesvegan.com/vegan-oreo-brownies

Raw-caramel-slice-bakken-stage-in-het-buitenland

Raw Caramel Chocolate Slice

Dit tussendoortje kost wat tijd, omdat hij in de vriezer moet opstijven, maar het is het waard. De pistachenootjes kun je vervangen door amandelen of cashew- of walnoten. En voor amandelmeel kun je gewoon geblende havermout gebruiken.

www.lisagoesvegan.com/raw-caramel-chocolate-slice

Bakken-tijdens-je-stage-australie-raw-sticky-brownies

Raw Sticky Brownies

Dan weer een makkelijker receptje wat uit vier simpele ingrediënten bestaat: dadels, noten, cacaopoeder en honing (of maple syrup – wat je wilt). Geen oven nodig, alleen een vriezer. Je kunt hem bijvoorbeeld versieren met kokosvlokken of aardbeien. Je hoeft niet per se Medjool-dadels te kopen, de gewone dadels zijn vijf keer zo goedkoop.

www.lisagoesvegan.com/raw-sticky-brownies

Meer recepten? Klik hier voor recepten voor salades en burgers!