Wij bemiddelen naast meeloopstages ook afstudeerstages in het buitenland. Deze stages verschillen veel van elkaar. Bij een meeloopstage draait het om het opdoen van ervaring en leer je hoe het is om in een bedrijf te werken. Je wordt dan behandeld als een echte werknemer. Je moet wel een verslag maken, maar dit is lang niet zo groot als bij een afstudeerstage. Het product van een afstudeerstage is vaak een scriptie, tenzij je een beroepsgerichte opleiding doet zoals ICT.

Scriptie schrijven: zo makkelijk nog niet

Een scriptie is de kers op de taart van je opleiding. Je maakt een verslag aan de hand van een onderzoek of meerdere onderzoeken. Afstuderen is leerzaam en interessant, maar ook lastig en veel werk. Een scriptie schrijven is een uitdagend en eenzaam proces, en het loopt niet altijd even soepel. Ben je net begonnen met je scriptie en kom je maar niet vooruit? Loop je vast met je onderzoek? Of wil je gewoon zo snel mogelijk je scriptie afronden? In elk stadium van je scriptie kunnen de begeleiders van ScriptieMaster je helpen. Deze scriptiebegeleiders zijn gespecialiseerd in het versnellen van je scriptietraject. Door concrete doelen te stellen, heldere afspraken te maken en door het geven van duidelijke feedback, zorgen zij er samen met jou voor dat je weer overzicht krijgt in je scriptietraject.

Hulp bij jouw scriptie

Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Bekijk de website of vraag via deze link een gratis adviesgesprek aan. Zij kunnen je vaak nog binnen 24 uur koppelen aan een van hun scriptiebegeleiders.