Het betreft een accountancy stage bij een klein tot gemiddeld groot bedrijf gevestigd in een nieuw kantoor in het prestige Bella Vista in Australië. Er is een fitnessruimte en een café/restaurant beneden in het pand. Het kantoor is in nieuwe staat met up-to-date technologie. De werkomgeving is ontspannen en vriendelijk.

Het bedrijf is op dit moment bezig met het invullen van een schoolproject voor de overheid en wil het bedrijf uitbreiden. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van luxe huizen, appartementen, basisscholen en andere scholen. Ze zullen ondernemen in allerlei verschillende ontwerp- en bouwactiviteiten.

De stagiaire zal onze accountant gaan assisteren met de boekhouding, administratie, archivering en algemene kantoor taken tijdens de accountancy stage. Over het algemeen worden de stagiaires uitgedaagd om diverse ervaringen op te doen, niet alleen in hun eigen vakgebied.

Wat zoeken wij?

Een enthousiaste student met goede financiële skills. De student heeft goede verbale en schriftelijke kennis van de Engelse taal en heeft daarnaast goede organisatorische skills. Je bent positief, vriendelijk en kunt goed in een team functioneren.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe dit nu vrijblijvend via onze gratis Stage Check en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: AU 1725 (3)