Bekijk video

Op je stage Nieuw-Zeeland ben je een Nieuw-Zeelander en een toerist op hetzelfde moment, een paar maanden lang. Vooral in het begin mag je wel nog lekker de toerist uithangen. En hoe kan dat nou beter dan met de Auckland City Tour?

De beste manier om je stage Nieuw-Zeeland te beginnen

Je komt aan, in een onbekende stad, in een onbekend land, aan de andere kant van de wereld. We proberen je zo goed mogelijk voor te bereiden hierop, maar je zult toch zelf te stad moeten leren kennen. Wij nemen je graag mee op onze Auckland City Tour. In een paar uur leiden we je langs de hoogtepunten van de prachtige stad Auckland. We beloven: de gids loopt niet met zo’n stom vlaggetje en de informatie is interessant voor onze stagiairs – dus ook voor jou!

Auckland is dus niet de hoofdstad

Nee, Auckland is niet de hoofdstad van Nieuw-Zeeland, dat is Wellington. Huh?! Maakt niet uit, je bent niet de enige die dat dacht. Auckland is de stad die elke andere stad in Nieuw-Zeeland een schattig dorpje laat lijken. Deze stad ligt op het Noordereiland, dichtbij allerlei bekende gebieden zoals het modderdorp Rotorua of de set van Lord of the Rings, Hobbiton. Het heeft prachtige stranden en is een top locatie van waaruit jij het Noord eiland goed kan gaan verkennen. Tsja, Auckland is gewoon een geweldige stad.

Toch wel spannend

Alle nare spanningen nemen we dus weg door je alle belangrijke gebouwen en andere dingen in de stad te zien. In het filmpje krijg je een impressie van waar we allemaal langslopen en krijg je een sfeerimpressie. Je proeft de dynamiek van deze bruisende stad. En heb je al gezien wat we bij die brug doen? Geen gewone city tour dus!

  • LEES MEER
  • LEES MEER
  • LEES MEER
  • LEES MEER
  • LEES MEER
  • LEES MEER
  • LEES MEER
Meer blog artikelen