Als je je stage Australië in de zomermaanden (voor ons wintermaanden) doet, ga je gegarandeerd heel wat barbecues meemaken. Australiërs zijn gek op hun “barbie”. Heb je nog niet zo veel Australische vrienden? Doe dan gezellig mee met onze barbecue in Sydney (deze organiseren we twee keer per jaar!).

Een stage Australië is niet compleet zonder een barbecue

Eens in de zoveel tijd organiseren wij in Australië barbecues voor onze stagiairs. Dit is niet regelmatig; het hangt van het weer af en van het animo. Maar als je met je stage Sydney bezig bent, ga je er sowieso eentje meemaken. Ben je vegetarisch of ben je allergisch voor iets? Laat het weten en wij houden er rekening mee, zodat je optimaal kunt genieten van deze barbecue.

Ontmoet onze andere stagiairs

Dit is de beste manier om andere stagiair(e)s te ontmoeten. Liefde gaat immers door de maag! Stagiairs van Stagereizen komen hier genieten van allerlei soorten vlees en groenten, onder genot van een wijntje of een biertje. En ze komen vanuit alle hoeken van Nederland, en studeren allerlei richtingen. Hele interessante mensen dus om mee te praten. Plus, het is ook wel een goede manier om je Nederlands op peil te houden, want dat kan nogal eens verslechteren met al dat Engels om je heen.

Maar het stopt niet bij de barbecue!

Afhankelijk van de dag en het animo bestaat de kans dat jullie daarna nog gaan feesten. Met de maagjes gevuld en met je nieuwe vrienden op boeven pad, hoe leuk is dat. Mocht dat dit keer om wat voor reden dan ook niet doorgaan, dan kan je altijd later nog met ze afspreken. Zij zijn net zo nieuw in de stad als jij en staan waarschijnlijk hartstikke open voor uitnodigingen voor feestjes, borrels of andere activiteiten. Deze barbecues zijn dus meer dan alleen eten!

  • LEES MEER
  • LEES MEER
  • LEES MEER
  • LEES MEER
  • LEES MEER
  • LEES MEER
  • LEES MEER
Meer blog artikelen