Bekijk video

Je stage Nieuw-Zeeland zal je waarschijnlijk op het Noord eiland doen. Niet alleen het Zuid eiland staat bekend om haar schoonheid qua natuur,  het Noordereiland is ook prachtig! Dit keer nemen wij je mee naar de Bay of Islands!

Spanning, sensatie en avontuur

We laten er echt geen gras over groeien. De trip begint met de indrukwekkende 25-meter grote waterval. En kijk je daar dan naar en denk je, “goh, daar wil ik echt wel onder zwemmen.”? Dan hebben wij goed nieuws voor je, want dat gaan we doen! In de video zie je hoe spannend dat is. Er is (nog) geen tijd voor rust, want wandelingen volgen al snel. De bestemming is het meest noordelijke punt van Nieuw-Zeeland, Cape Reinga. Houten bospaadjes leiden je daarheen. Wil je echt sensatie? Dan hopen we dat jij dolfijnen ziet zwemmen en springen! Zo tof. Wat je sowieso zult zien is een oceaanbotsing, want de Pacific en Tasman botsen hier tegen elkaar aan. Nog een avontuurlijk iets is wat we gaan doen net naast de boot. Het is een soort net waar je dan in kan zitten als we varen.

Relaxen, rust en vriendschap

De gemeenschappelijke lunch is dan weer een moment van ontspanning, rust en teambuilding. Ook op de boot kun je lekker neerploffen en onderuitzakken. Wees niet te relaxt, want er is veel te zien. Wat dacht je van een groep spelende dolfijnen? Ook op het strand is er rust en vrede. Dat mag ook wel, na al die vermoeiende activiteiten.

In all cases: geluk

De afwisseling van actie en ontspanning zorgt voor een perfecte weekendtrip, die ook voor jou is weggelegd. Het Noordereiland is een prachtig eiland, maar je moet wel weten waar je heen moet. Wij weten dat, en onze gidsen ook. Wij zorgen er maar al te graag voor dat jij alles uit je stage in Nieuw-Zeeland haalt. Wil je nog wat meer informatie over Nieuw-Zeeland? Bekijk dan onze informatiepagina voor stage Nieuw-Zeeland.

  • LEES MEER
  • LEES MEER
  • LEES MEER
  • LEES MEER
  • LEES MEER
  • LEES MEER
  • LEES MEER
Meer blog artikelen