Bekijk video

Na je stage Australië nog reizen? Overweeg dan Darwin eens. Minder populair dan bestemmingen als Cairns, Brisbane, Sydney, Melbourne en Fraser Island, maar zeker niet minder leuk! Ontdek waarom naast Nieuw-Zeeland ook Australië terecht bekend staat om een prachtige natuur.

Je GoPro staat continu aan

Zoals je misschien al kunt zien in het filmpje wordt de GoPro veelvuldig gebruikt. Uiteraard – deze shots van eindeloos groen en toffe cliffjumps wil je niet missen. Er valt zo veel te zien en zo veel te doen.

Wat velen niet weten over Darwin

Darwin ligt in het Noorderlijkste puntje van Northern Territory en daarmee ook Australië. Deze stad is dus wat minder bekend, maar het biedt een perfecte balans tussen cultuur en natuur. Er is veel te doen in deze stad, want het biedt ook strand en bossen, naast veel restaurants en bars. Op deze trip leggen we de focus meer op natuur, maar ga zeker een paar dagen zelf op pad. De mensen zijn zoals altijd super vriendelijk en er zijn altijd wel een paar andere reizigers.

Haal alles uit je stage Australië

Er gebeurt tijdens deze weekendtrip van alles. Je begint met een boottocht en verkent daarmee de natuur. Vervolgens gaan jullie het droge weer op en beklimmen jullie rotsen. Met de bus worden jullie continu naar andere plekken gereden. Je ziet bijvoorbeeld watervallen, maar krijgt ook veel cliffen te zien, waar je dan met z’n allen van af kan springen. Daarvoor zijn eerst wandelingen over rotsen nodig. Spannend, maar een toffe ervaring. Boswandelingen worden naar een hoger niveau getild met smalle paadjes en onbekenden planten en bloemen aan alle kanten. Je kijkt je ogen uit. Dit is perfect om je stage Australië dat ene extra’s te geven. Die steden en stranden heb je nu wel gezien, het is tijd voor wat anders. En dat is Darwin.

  • LEES MEER
  • LEES MEER
  • LEES MEER
  • LEES MEER
  • LEES MEER
  • LEES MEER
  • LEES MEER
Meer blog artikelen