Bekijk video

Nederlanders kunnen wel feesten, maar Kiwi’s kunnen er ook wel wat van! Aan feestjes zal je tijdens je stage in Nieuw-Zeeland zeker geen tekort hebben. Buiten de gewone feestjes, vieren ze in Nieuw-Zeeland uitgebreid themafeestjes. Elke student heeft weleens een themafeestje gehad en dat mag bij bijzondere gelegenheden ook hier niet ontbreken. Een keer in de zoveel tijd lopen er weer flink wat stagiaires de feestwinkel in en halen ze alles uit de kast om de show te stelen tijdens een van onze feesten.

St. Patricks Day

Oftwel St. Paddy’s zoals ze het hier ook nog weleens noemen. Dé Ierse feestdag waar je in Nederland mogelijk ook van gehoord hebt. Je kunt het qua sfeer vergelijken met Koningsdag, maar dan is iedereen groen in plaats van oranje. Pak al het groene uit de kast, teken klavertjes vier op je wang en zorg dat je ergens een groen biertje kan scoren voor deze fantastische avond!

King’s Party

Natuurlijk willen we allemaal zo ver mogelijk van Nederland vandaan wanneer we kiezen voor een stage in Nieuw-Zeeland, maar op 27 april doet het toch even pijn. Gelukkig zijn wij er om deze pijn te verzachten. We organiseren namelijk een heuse King’s Party, waar elk jaar zo’n 400 mensen op af komen. Nederlanders en Kiwi’s, jong en oud, student en totaal geen student: iedereen is welkom. Eet hier je gemiste bitterbal, je Goudse kaas en luister de hele avond naar de Nederlandstalige muziek die je thuis altijd zo vervelend vond.

Halloween

Waar wij tijdens carnaval alles uit de kast halen, wordt hier Halloween altijd uitgebreid gevierd. Met nepbloed en wat donkere kleding kan je al een heel eind komen, maar het leukste is natuurlijk om er wat werk in te steken. Ga je voor zombie, bruid en bruidegom of nog iets heel anders? Het feest is vooral enorm leuk!

  • LEES MEER
  • LEES MEER
  • LEES MEER
  • LEES MEER
  • LEES MEER
  • LEES MEER
  • LEES MEER
Meer blog artikelen