Als je voor een stage Australië kiest, moet je eigenlijk nog wel gaan reizen om de prachtige natuur te ontdekken. De bruisende stad waar je stage loopt is geweldig, maar de outback van Australië is een compleet andere wereld. Wij nemen je mee op een driedaagse trip naar de Red Centre.

Boost je stage Australië door de outback te verkennen

De Red Centre weekendtrip brengt je langs de twee hoogtepunten van de outback, namelijk de Uluru en de Kata Tjuta. Dit woestijnlandschap is uniek; je zult het nergens anders in de wereld zien. Ook de locals uit de grote steden bevestigen dat je hier de mooiste lucht ter wereld zult vinden. De outback geeft je meteen een heel ander beeld van Australië als je alleen nog maar steden als Sydney in Australië hebt gezien. Wat bieden we op deze trip? Je krijgt toegang tot de twee hoogtepunten en de parken die erbij horen, en twee overnachtingen. De trip duurt in totaal drie dagen.

Uluru: niet zomaar een steen

Uluru (oefen eerst even op de uitspraak) is de bekende rode steen in het midden van Australië. Misschien ken je het wel van de prachtige foto’s; de kleur van de steen verandert wanneer de zon ondergaat. Uluru beschikt over vele aboriginal verhalen en spirituele achtergronden, waarover we je alles zullen vertellen. De ervaren gidsen beantwoorden heel graag al jouw vragen.

Kata National Park / Kata Tjuta

In het Kata National Park vind je Kata Tjuta, een groep van 36 grote steenformaties. Ook hier proef je de sfeer van de Aboriginals en het oude Australië. Als je hier meer wilt dan foto’s maken van de zijkant, hebben we goed nieuws voor je: er zijn veel mogelijkheden om te hiken in dit gebied. Na elke hike word je rijkelijk beloond met een prachtig uitzicht.

  • LEES MEER
  • LEES MEER
  • LEES MEER
  • LEES MEER
  • LEES MEER
  • LEES MEER
  • LEES MEER
Meer blog artikelen