Bekijk video

Wie stage Australië zegt, zegt… nee, geen goon. Nee, ook geen koala. SURFEN natuurlijk! Ozzies zijn gek op surfen en van over de hele wereld komen surfers hierheen om van de prachtige golven te genieten. Waarom zou je niet meedoen?

Professionele surflessen

Je begint met een meet en greet in een prachtig houten strandhuis, waar je meteen al de surfers cultuur proeft. Daarna beginnen meteen de lessen al, want Australisch layback zijn, dat kan vanavond wel weer. Je krijgt je eigen pak en surfboard en alles wordt in Jip en Janneke taal uitgelegd. Na de lessen mag je meteen het water in. Dan kom je erachter dat surfen niet zo relaxed is als het eruit ziet, het is namelijk keihard werken! Maar het is wel heel erg gaaf en een must-do tijdens je stage Australië.

De surferscultuur

Na al dat harde werken is het tijd voor ontspanning. Met de auto gaan jullie naar een supermooi strand. Woorden kunnen dit niet omschrijven, je moet het zelf beleven. Vervolgens is het tijd voor het leukste gedeelte van de dag: eten! Zoals op een echt kamp eten jullie gezellig samen. Dan is het tijd voor een lekker borreltje en een kampvuur. Er mag zeker gezongen worden. De surferscultuur is relaxed en open, dus je voelt je snel thuis in het kamp. Ontmoet andere reizigers, die je misschien wel nog wel gaat zien tijdens je stage Australië – of erna!

Maak je stage Australië compleet!

Dit mag uiteraard niet ontbreken tijdens je stage in Australië. Zeg nou zelf, je kan Australië toch niet verlaten zonder een keer gesurft te hebben? Wat moeten de mensen thuis wel niet denken?! Een must-do, dus. Helaas – voordat je het weet is dit weekend alweer over en moet je weer terug naar het “normale leven” (zwaar hè, een stage Australië!). Wil je meer informatie over de activiteiten die wij aanbieden in Australië? Kijk dan op de activiteitenpagina voor Australië.

  • LEES MEER
  • LEES MEER
  • LEES MEER
  • LEES MEER
  • LEES MEER
  • LEES MEER
  • LEES MEER
Meer blog artikelen