Bekijk video

Bij een stage Nieuw-Zeeland denk je vermoedelijk minder snel aan surfen dan bij een stage Australië, maar vergis je niet. Nieuw-Zeeland kent prachtige stranden waarop fanatiek gesurft kan worden. Wil jij dit ook kunnen? Ga dan mee op onze Raglan Surf Trip.

Altijd het proberen waard

Ja, surfen is moeilijk. We gaan daar heel eerlijk over zijn. Maar zelfs al val je continu van je surfplank af, zelfs al kan je nauwelijks een halve seconde staan, zelfs al zit je meer dan dat je aan het peddelen bent… je hebt onwijs veel plezier. Misschien ben je een onontdekt talent, misschien heb je gewoon wat meer ervaring nodig of misschien is het gewoon niet echt iets voor jou. Het kan allemaal. Als je het niet probeert, weet je het nooit. En als je er echt precies niks aan vindt, dan kan je altijd nog surf-supporter zijn. Met een drankje op het strand liggen en surfers kijken kan iedereen. Bovendien is surfers cultuur op zich is al een reden om tijdens je stage Nieuw-Zeeland een surf tripje te maken.

Een trip voor iedereen

Ook als je nog nooit een surfplank van dichtbij hebt gezien, kun je mee op deze trip. Het is een soort van spoedcursus: in drie uur leer jij de basistechnieken van het surfen. Je wordt meteen voor de leeuwen gegooid en past alles toe wat je geleerd hebt. Nou ja, je wordt nog wel scherp in de gaten gehouden, geen zorgen. Doe je best, al is het alleen maar om mooi op de foto’s te staan.

Stage Nieuw-Zeeland op z’n best: prachtige stranden

De natuur van Nieuw-Zeeland… we kunnen er maar niet over ophouden. Elke keer weer verbazingwekkend mooi en verrassend afwisselend. Raglan is een kustplaatsje op het Noordereiland, gelegen op ongeveer 90 kilometer vanaf Auckland. Op zich is het stadje zelf niet erg bruisend, maar je komt hier dan ook voor de omgeving. De kustplaats biedt meerdere goede surf stranden met adembenemende zonsondergangen.

  • LEES MEER
  • LEES MEER
  • LEES MEER
  • LEES MEER
  • LEES MEER
  • LEES MEER
  • LEES MEER
Meer blog artikelen