Het betreft een stage bij een Advocatenkantoor die een team van advocaten leidt in de juridische praktijk die zich gespecialiseerd in twee gebieden. Het bedrijf telt 6 advocaten en 2 ondersteunen personeelsleden.

Het familierecht team richt zich op zaken over ouderschap en relatie, eigendom geschillen, verhuizing en voogdij kwesties, adoptie, familie en andere zaken.

Het andere team, civiele en strafrechtelijke team, houdt zich bezig met algemene burgerlijke zaken, deportatie en vluchtelingenproblematiek, disciplinaire en tribunaal zaken en alle strafzaken (in het bijzonder huiselijk geweld en fraude).

De stagiair zal tijdens zijn/haar stage op het advocatenkantoor bezig zijn met het beantwoorden van telefoontjes, het ontmoeten van cliënten, de administratieve gegevens bijhouden, het organiseren van bestanden en gerechtelijke documenten, documenteren tijdens een rechtszaak en het doen van een juridisch onderzoek.

Wat zoeken wij?

Een zeer gemotiveerde student met kennis van recht. De student heeft goede verbale en schriftelijke kennis van de Engelse taal. Je bent positief, vriendelijk en kunt goed in een team functioneren.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe vrijblijvend onze gratis Stage Check en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: NZ 1870