Het betreft een stage als architect bij Architecten bureau gestationeerd in Auckland, Nieuw-Zeeland waarbij jij wordt ingezet als project assistent. Het bedrijf is een wel bekend, toonaangevend bedrijf op het gebied van architectuur. Het bedrijf heeft meer dan 70 jaar ervaring met verschillende klanten en sectoren.

Het personeel bestaat voornamelijk uit specialisten op het gebied van architectuur, projectmanagement, engineers en onderzoekers.

Als stagiaire heb je de ultieme mogelijkheid om een kijkje te nemen in de keuken van een bedrijf als deze. Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het assisteren van de projectmanager op locatie. Het helpen bij het plannen, tekenen en ontwerpen. Je gaat modellen ontwerpen en je bent verantwoordelijk voor het stimuleren van de marketing activiteiten.

Wat zoeken wij?

De student is een pietje precies en kan met tijdsdruk omgaan. Je doet een gerelateerde studie en bent niet bang om verantwoordelijkheid te dragen. Daarnaast ben je erg leergierig en heb je een proactieve houding.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe dit vrijblijvend via onze gratis Stage Check en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: NZ 1724