Stage lopen in Australië iets voor jou?

Overweeg ook Stagereizen.

Sinds 2007 zijn duizenden studenten via Stagereizen op een buitenlands stage avontuur naar het zonnige Down Under gegaan.

Australië is het land van de grote avonturen. Of je nu houdt van prachtige landschappen, grote steden of van het strand, tijdens je stage in Australië is er altijd een plek te vinden die bij jou past. Het warme weer is vooral in de maanden oktober tot en met maart aanwezig, maar zelfs in de herfst- en wintermaanden is er genoeg zon om te genieten van alle activiteiten. Kies je ervoor om naar Australië te gaan, dan zullen de koala’s, kangoeroes en quokka’s je vriendelijk begroeten.

Bekijk in de video de stage ervaring van Charlize in Sydney en lees vooral verder om alles te weten te komen over een stage in Australië!

Gratis Stage Check
VIDEO
VIDEO
Maak de juiste keuze

Waarom een stage in Australië via Stagereizen?

5000+ georganiseerde stage plaatsen sinds 2007

Uiteindelijk is het de ervaring dat telt. Met Stagereizen kies je voor een bedrijf dat al 15 jaar actief is en duizenden stageplaatsen bemiddelt heeft.

Lees meer

Jouw volledige stage georganiseerd voor een vast bedrag

Volledige stagepakketten, inclusief assistentie bij je huisvesting, visum &verzekering. Wel zo prettig voor jezelf en de familie thuis.

Lees meer

Niet ‘alleen’ in Australië. Onderschat de waarde hiervan niet.

Uit ervaring weten wij dat het enorm belangrijk is sociale contacten te hebben. Wij brengen je in contact met mede stagiaires in Australië.

Lees meer

Flexibel en op maat gemaakte stageplaatsen

Stageplaatsen in Australië op maat voor jou. Met jouw wensen en (studie) eisen gaat ons team op zoek naar jouw droom stage Down Under.

Lees meer
Word ook enthousiast

Leer goed surfen in 3 maanden, of combineer het surfen met yoga in Australië.

VIDEO
VIDEO
01.

De eerste stap op weg naar een stage in Australië betreft jouw inschrijving.

Meer informatie
02.

Om er zeker van te zijn dat jij net zo serieus bent als wij vragen wij een kleine borgbetaling.

Meer informatie
03.

We zetten samen jouw profiel op en gaan je voorstellen bij stage bedrijven in Australië.

Meer informatie
04.

De stage is rond! Stagereizen assisteert je met alle randzaken voor jouw stage in Australië.

Meer informatie
Ga de uitdaging aan

Het stage avontuur begint

Snow Sports

Surf avonturiers

Surfen in Australië is een must do! De verschillenden surfkampen zullen je het echte surfers leven laten ervaren.

Ski Areas and Parks

Stage bemiddeling

Met de hulp van Stagereizen wordt een stage in Australië een kleine stap met minimale inspanningen van jouw kant.

Snow Sports Events

Plezier op de weg

Gedurende je stage Down Under ga je uiteraard op avontuur. Er zijn zoveel mooie plekjes en stranden die je zult gaan verkennen.

Onze Stage Pakketten Voor Een Stage In Australië

Basis pakket

€725

Zorgeloos op stage naar Australië.

 • Stage bemiddeling & assistentie met stage contract

 • Advies voor je visum, vliegticket & verzekering

 • Assistentie met huisvesting

 • Welkomstoriëntatie voor aankomst

 • Helpdesk gedurende je stage

Meer over onze service

Stage met vergoeding

€895

De waarde van de stage vergoeding dekt minimaal onze pakket kosten.

 • Stage bemiddeling & assistentie met stage contract

 • Advies voor je visum, vliegticket & verzekering

 • Assistentie met huisvesting

 • Welkomstoriëntatie voor aankomst

 • Helpdesk gedurende je stage

 • Stage vergoeding

Stage vergoeding informatie

Huisvesting pakket

€795*

Voor Sydney, Melbourne, Perth, Brisbane & Gold Coast.

 • 4 weken huisvesting – die je binnen 1 week na aankomst kan verlengen. Zodoende zit je dus nergens lang aan vast.

 • Pick-up van het vliegveld naar je huisvesting.

 • Prijs is vanaf en wisselkoers gevoelig.

Meer over huisvesting
Kortingen en beloftes
Kortingen

Stage Australië Ervaringen

Sinds 2007 hebben wij al meer dan 5000 studenten aan een stage geholpen. Bekijk en lees gerust ervaringen van voorgaande stagiairs die we door de jaren heen verzameld hebben.

Meer ervaringen

Twee keer een stage via Stagereizen. Ik ben zowel in Nieuw-Zeeland als Australië geweest via Stagereizen en het was twee keer top!

Daniel

Ja, ik zal Stagereizen zeker aanraden. Ze hebben goed geholpen met het vinden en begeleiden van mij stage in Sydney.

Kylie

Ik ben ontzettend blij met de keus om het via Stagereizen te regelen. Alles was perfect geregeld en ik hoefde mij nergens zorgen om te maken.

Katja

Australië was mijn nummer één keuze! Ook ben ik na mijn stage in Australië nog een paar maanden langer gebleven om meer van Australië te zien.

Niels

Australië heeft 10.685 stranden, 8.222 eilanden en meer dan 500 nationale parken. De officiële taal is Engels, maar er worden ook vele andere talen gesproken, zoals Italiaans, Duits, Grieks, Vietnamees en verschillende Chinese dialecten. Australië heeft veel grote steden waaronder Adelaide, Melbourne, Perth en Sydney. Al deze steden hebben hun eigen bijzonderheden en redenen om te bezoeken tijdens je stage in Australië.

Zo staat Adelaide bekend om de schilderachtige straten, prachtige boulevards en het eten. Melbourne is de culturele hoofdstad van Australië en in Perth ligt het Kings Park, wat een prachtig uitzicht biedt over de stad. Sydney is de grootste en oudste stad van Australië. Van het Opera House, de gezellige barretjes tot de verborgen kunstgalerijen, Sydney biedt voor elk wat wils.

Met een stage in Australië investeer je in jezelf. Je doet een prachtige werkervaring op bij een stagebedrijf in Sydney of een andere Australische wereld stad. Je zult nieuwe mensen leren kennen, je kennis en vaardigheden binnen jouw vakgebied ontwikkelen, je Engelse taal bijspijkeren en jezelf enorm ontplooien. Uit ervaring weten wij dat onze stagiaires iets extra’s op hun CV hebben staan. Natuurlijk wil je ook van het land genieten en dat begrijpen wij als geen ander. In de weekenden organiseren we vanuit Sydney dan ook veel sociale evenementen en activiteiten. Jij richt je op je stage en wij helpen je met het ontdekken van het land en maken van nieuwe vrienden!

Indien je 18 jaar of ouder bent en een Nederlandse of Belgische paspoort bezit kunnen wij jou naar alle waarschijnlijkheid goed helpen. Met een slagingspercentage van boven de 90% assisteert Stagereizen met stages in Australië op elk studieniveau. Of je nu een afstudeeropdracht of meeloopstage in Australië wilt doen, wij kunnen je ondersteunen. De meeste studenten doen een HBO-opleiding en verder helpen wij vaak studenten met een MBO- of WO-studie. Wil je samen met een vriend of studiegenoot stagelopen in Australië? Geen enkel probleem! Doe gerust onze Gratis Stage Check en bekijk jouw mogelijkheden voor een stage in Australië.

Blog artikelen