Stage Australië2019-08-14T04:34:52+02:00

STAGELOPEN IN AUSTRALIË

Stagiaires gedurende de stage Australie activiteiten

Gedurende een stage in Australië, ontdek je niet alleen één van de mooiste landen ter wereld, maar doe je ook een waardevolle werkervaring op voor je CV!

Bekijk video

STAGE AUSTRALIË

Stage Australië bovenaan jouw bucketlist? Zoek dan niet verder. Via ons eigen kantoor Down Under is alles mogelijk. Wil je bijvoorbeeld samen met je klasgenoot stagelopen in Australië, dat kan! Wij bieden namelijk ook duo stages in Australië aan.

  • Westers & Engelstalig – CV update gegarandeerd

  • Mooi & Veilig – Prettig voor je ouders en bezoek

  • WO, HBO of MBO – Duo, Parttime en Fulltime stages

Een stage in Australië biedt zoveel meer dan de outback, kangoeroes en parelwitte stranden. Zo zijn er ook erkende bedrijven en organisaties in Australië waar je een geweldige stage en werk-ervaring op kan doen.

TIP! Gratis stage check voor jouw stage in Australië. De aanvraag kost je slechts een minuutje.

GRATIS STAGE CHECK

Wij hebben al sinds 2007 ons eigen hoofdkantoor in het mooie Down Under. Hierdoor kunnen wij een laagste prijsgarantie mét excellente service bieden, ten opzichte van alle andere stagebureaus in Nederland. Op dit moment bedragen de kosten voor onze stage Australië pakketten: €695 voor een stage zonder stagevergoeding en €895 voor een stage met stagevergoeding. Daarbovenop biedt Stagereizen maandelijks actiesBekijk onze prijzen en acties hier.

Met een stage in Australië investeer je in jezelf. Je doet een prachtige werkervaring op bij een stagebedrijf in Sydney of een andere Australische wereld stad. Je zult nieuwe mensen leren kennen, je kennis en vaardigheden binnen jouw vakgebied ontwikkelen, je Engelse taal bijspijkeren en jezelf enorm ontplooien. Uit ervaring weten wij dat onze stagiaires echt iets extra’s op de CV hebben staan. Natuurlijk wil je ook van het land genieten en dat begrijpen wij als mede Australië ontdekkers als geen ander. In de weekenden worden er vanuit Sydney door Stagereizen ook vele sociale evenementen en activiteiten georganiseerd. Jij richt je op je stage en wij helpen je met het ontdekken van het land en maken van nieuwe connecties. Een hele zorg minder toch? Lees hier waarom Stagereizen de beste keuze voor jouw stage Australië avontuur is.

Indien je 18 jaar of ouder bent en een Nederlandse of Belgische paspoort bezit kunnen wij jou naar alle waarschijnlijkheid goed helpen. Met een slagingspercentage van boven de 90% assisteert Stagereizen met stages in Australië op elk studieniveau. Of je nu een afstudeeropdracht of meeloopstage in Australië wilt doen, wij kunnen je ondersteunen. De meeste studenten doen een HBO-opleiding en verder helpen wij vaak studenten met een MBO- of WO-studie. Wil je samen met een vriend of studiegenoot stagelopen in Australië? Geen enkel probleem! Doe gerust onze gratis stage check, wij beoordelen graag jouw mogelijkheden.
Met onze stage Australië pakketten bieden we een volledige en voordelige service, van begin tot het einde van je stage. Deze begint met jouw stage in Australië bemiddeling en het papierwerk dat hierbij komt kijken. Maar wij assisteren ook vij alle praktische zaken zoals je visum, accommodatie, verzekering, vliegticket, aankomst op locatie, het ontmoeten van andere stagiaires, mogelijke problemen waar je tegen aan loopt en nog veel meer. Bekijk onze complete stage Australië pakketten hier.

Belangrijk
Wij snappen dat een student over het algemeen kosten probeert te besparen, maar zelf een stage zoeken is een enorm tijdrovend proces. Daarnaast zijn veel bedrijven in Australië niet bekend met stagiairs en voldoen niet aan de eisen van jouw studie. Kijk hier dus echt mee uit en besef dat wij echt persoonlijk voor jou aan de slag gaan. Het zou erg vervelend zijn als je wellicht voor ons te laat bent en helemaal niet kan gaan. Wees dus zeker op tijd met je inschrijving. Wij adviseren je minimaal 3 maanden van te voren in te schrijven. Niet gevreesd. ben je al eerder op zoek dan kun je bij ons ook terecht voor last-minute stages! 

De kosten voor het dagelijks leven in Australië zijn vergelijkbaar met die in Nederland. Sommige dingen zijn wat goedkoper en sommige dingen wat duurder. Hoeveel je stage gaat kosten, ligt dus helemaal aan jouw eigen uitgavenpatroon, maar we kunnen je uiteraard wel een belangrijke richtlijn geven. Aan de hand hiervan kun je zelf berekenen hoeveel jouw stage gaat kosten. De voornaamste kosten voor een stage in Australië ten opzichte van een stage in Nederland zijn het vliegticket, onze stage bemiddeling, het visum en je verzekering. Uiteraard heb je kosten als huisvesting en levensonderhoud, maar die zul je bij een stage in bijvoorbeeld Amsterdam of andere populaire Europese stad ook hebben. Mocht ook jij Australië als droombestemming op je lijstje hebben staan, dan is het een verstandige investering om het bezoek te combineren met een stage! Je zult immers de kosten voor het vliegticket, verzekering en het visum dan toch ooit gaan maken. Wil je meer uitleg of een overzicht over verdere kosten in Australië, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ook de gratis stage check doen of ons tijdens een Skype gesprek al je vragen stellen.

Wij kunnen – net als elk ander stage Australië bemiddelingsbureau – geen stage met vergoeding garanderen. Echter proberen wij wel altijd voor onze studenten een vergoeding te bemachtigen. Doordat wij met twee pakketten werken, laten we zien dat wij er altijd naar vragen. Vaak hebben studenten dan ook geluk! Dit is een unieke service die andere stagebureaus niet bieden. Stage- of onkostenvergoedingen in Australië variëren tussen de 200 en 800 Australische dollar per maand. In sommige gevallen krijg je stagevergoeding in de vorm van accommodatie. Wij brengen de kosten voor het pakket met een stagevergoeding alléén in rekening als de waarde van de vergoeding minimaal gelijk is aan onze pakketkosten. Dit kan ook in de vorm van huisvesting zijn. Ga er bij je inschrijving echter vanuit dat je stage onbetaald zal zijn, zo kan het altijd meevallen.

Sinds 2007 hebben wij duizenden Nederlandse studenten aan een stage in Australië of een stage in Nieuw-Zeeland geholpen. Bekijk de filmpjes van Kylie en Floris en tientallen andere ervaringen op onze ervaringen pagina.

JOUW LEVENSERVARING

Het prachtige Australië is een land waar menig student bij wegdroomt. Maak de droom werkelijkheid en ga voor jouw levenservaring met een stage in Australië.

GRATIS STAGE AUSTRALIË CHECK

Spreekt een stage in Australië jou wel aan, maar ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Doe dan gerust onze gratis stage Australië check en kijk of wij ook voor jou iets kunnen betekenen.

GRATIS STAGE CHECK

DEEL JE ERVARING

MAAK NIEUWE VRIENDEN

ONTWIKKEL JEZELF

Georganiseerde stage in Australië

Wat doet Stagereizen precies voor jou?

Wij doen er alles aan om jouw stage Australië zo soepel mogelijk te laten verlopen. Naast onze 24/7 assistentie vind je hier onze services op een rijtje. Bekijk ons Stage Australië pakket voor een volledig overzicht.

OP LOCATIE

Je hebt als je in Australië zit natuurlijk weinig aan een kantoor in Nederland. Daarom hebben wij ons eigen  kantoor Down Under.

VISUMHULP

Je visum, een onmisbaar document. Het aanvragen kan een doolhof zijn, maar wij hebben dit vaker gedaan en helpen je hier graag mee.

VERZEKERING

Een passende verzekering is van levensbelang aan de andere kant van de wereld. Wij geven je hier graag deskundig advies over.

VLIEGTICKET

Er zijn veel opties voor je vliegticket naar Australië. Wat moet je nu kiezen? Wij geven je tips, advies en de mogelijkheid tot een gratis quote.

HUISVESTING

Wij kennen alle ins en outs van de huizenmarkten Down Under en adviseren jou graag over goede passende huisvesting in Australië

ACTIVITEITEN

Stagereizen organiseert weekendtrips, feestjes en netwerkborrels vanuit Sydney gedurende jouw stage in Australië.

Ervaring Kylie
MEER ERVARINGEN

Meer informatie over stage lopen in Australië?

Bezoek ons op een informatiedag, stagemarkt of beurs

Veel universiteiten, hogescholen en MBO-opleidingen organiseren meerdere keren per jaar een stage in het buitenland markt. Hier kun je kennis maken met bemiddelingsbureaus en andere interessante organisaties voor jouw buitenlandse stage avontuur. Stagereizen is vaak aanwezig voor een voorlichting.

BEKIJK DE AGENDA