STAGE AUSTRALIË

Australië is het land van de grote avonturen. Of je nu houdt van prachtige landschappen, grote steden of van het strand, tijdens je stage in Australië is er altijd een plek te vinden die bij jou past. Het warme weer is vooral in de maanden oktober tot en met maart aanwezig, maar zelfs in de herfst- en wintermaanden is er genoeg zon om te genieten van alle activiteiten. Kies je ervoor om naar Australië te gaan, dan zullen de koala’s, kangoeroes en quokka’s je vriendelijk begroeten.

Bekijk hieronder de stage ervaring van Charlize in Sydney en lees vooral verder om alles te weten te komen over een buitenlandse stage in Australië!

Australië heeft 10.685 stranden, 8.222 eilanden en meer dan 500 nationale parken. De officiële taal is Engels, maar er worden ook vele andere talen gesproken, zoals Italiaans, Duits, Grieks, Vietnamees en verschillende Chinese dialecten. Australië heeft veel grote steden waaronder Adelaide, Melbourne, Perth en Sydney. Al deze steden hebben hun eigen bijzonderheden en redenen om te bezoeken tijdens je stage in Australië.

Zo staat Adelaide bekend om de schilderachtige straten, prachtige boulevards en het eten. Melbourne is de culturele hoofdstad van Australië en in Perth ligt het Kings Park, wat een prachtig uitzicht biedt over de stad. Sydney is de grootste en oudste stad van Australië. Van het Opera House, de gezellige barretjes tot de verborgen kunstgalerijen, Sydney biedt voor elk wat wils.

Met een stage in Australië investeer je in jezelf. Je doet een prachtige werkervaring op bij een stagebedrijf in Sydney of een andere Australische wereld stad. Je zult nieuwe mensen leren kennen, je kennis en vaardigheden binnen jouw vakgebied ontwikkelen, je Engelse taal bijspijkeren en jezelf enorm ontplooien. Uit ervaring weten wij dat onze stagiaires iets extra’s op hun CV hebben staan. Natuurlijk wil je ook van het land genieten en dat begrijpen wij als geen ander. In de weekenden organiseren we vanuit Sydney dan ook veel sociale evenementen en activiteiten. Jij richt je op je stage en wij helpen je met het ontdekken van het land en maken van nieuwe vrienden!

Indien je 18 jaar of ouder bent en een Nederlandse of Belgische paspoort bezit kunnen wij jou naar alle waarschijnlijkheid goed helpen. Met een slagingspercentage van boven de 90% assisteert Stagereizen met stages in Australië op elk studieniveau. Of je nu een afstudeeropdracht of meeloopstage in Australië wilt doen, wij kunnen je ondersteunen. De meeste studenten doen een HBO-opleiding en verder helpen wij vaak studenten met een MBO- of WO-studie. Wil je samen met een vriend of studiegenoot stagelopen in Australië? Geen enkel probleem! Doe gerust onze Gratis Stage Check en bekijk jouw mogelijkheden voor een stage in Australië.

De kosten voor het dagelijks leven in Australië zijn vergelijkbaar met die in Nederland. Sommige dingen zijn wat goedkoper en sommige dingen wat duurder. Je bent ongeveer 50 AUD per week kwijt voor eten en kamerprijzen zijn gemiddeld 385 AUD per week voor een single room. Veel mensen boeken dan ook een twin room voor gemiddeld 235 AUD per week. Hoeveel je stage gaat kosten, ligt ook aan je eigen uitgavenpatroon. Ben je van plan om een bungeejump of skydive te maken? Dan kost dit natuurlijk meer geld dan wanneer je een berg beklimt of over het strand loopt. De voornaamste kosten voor een stage in Australië ten opzichte van een stage in Nederland zijn het vliegticket, visum, je verzekering en eventuele bemiddelingskosten. Natuurlijk zijn er ook de kosten van huisvesting en levensonderhoud, maar deze zal gelijk zijn aan bijvoorbeeld een stage in Amsterdam of andere populaire Europese steden. Mocht je toch een keer naar Australië willen gaan, combineer je bezoek dan vooral met een waardevolle stage!

Wij kunnen – net als elk ander bemiddelingsbureau voor een stage in Australië – geen stage met vergoeding garanderen. Echter proberen wij wel altijd voor onze studenten een vergoeding te bemachtigen. Doordat wij met twee pakketten werken, laten we zien dat wij er altijd naar vragen. Dit is een unieke service die andere stagebureaus niet bieden. Stage- of onkostenvergoedingen in Australië variëren tussen de 200 en 800 Australische dollar per maand. In sommige gevallen krijg je stagevergoeding in de vorm van accommodatie. Wij brengen de kosten voor het pakket met een stagevergoeding alléén in rekening als de waarde van de vergoeding minimaal gelijk is aan onze pakketkosten. Dit kan ook in de vorm van huisvesting zijn. Ga er bij je inschrijving echter vanuit dat je stage onbetaald zal zijn, zo kan het altijd meevallen.

STAGE VACATURES AUSTRALIË

Een stage in Australië biedt zoveel meer dan de outback, kangoeroes en parelwitte stranden. Zo zijn er ook erkende bedrijven en organisaties in Australië waar je een geweldige stage en werk-ervaring op kan doen.

BELANGRIJK! Zit jouw buitenlandse stage er niet tussen? Geen zorgen, we gaan graag specifiek op zoek naar een stage die bij jouw opleiding aansluit. Doe nu de Gratis Stage Check om te kijken naar de mogelijkheden voor jouw ideale stage in Australië.

Bekijk het aanbod van stages op onze vacature pagina.

Naar de vacaturepagina

DE ERVARING VAN JE LEVEN

Durf jij het avontuur aan? Kies nu voor een buitenlandse stage in Australië!

DE STAGEREIZEN SERVICE

Via een aantal simpele stappen, helpen wij je op weg naar je stage in Australië. Bij onze werkwijze zijn de eerste twee stappen (Stage Check en Skype) helemaal gratis en vrijblijvend! Daarnaast betaal je alleen een borgbetaling van €100 totdat je verzekerd bent van jouw stage in Australië. Bekijk hier ons stappenplan.

Belangrijk
Wij snappen dat een student over het algemeen kosten probeert te besparen, maar zelf een stage zoeken is een enorm tijdrovend proces. Daarnaast zijn veel bedrijven in Australië niet bekend met stagiairs en voldoen niet aan de eisen van jouw studie. Kijk hier dus echt mee uit en besef dat wij persoonlijk voor jou aan de slag gaan. Het zou vervelend zijn als je te laat bent en helemaal niet kunt gaan. Wees dus zeker op tijd met je inschrijving. Wij adviseren je om je minimaal 3 maanden van te voren onze Gratis Stage Check te doen.

We doen er alles aan om jouw stage in Australië zo soepel mogelijk te laten verlopen. Naast onze 24/7 assistentie vind je hier onze services op een rijtje.

Persoonlijk stage bemiddeling via ons eigen kantoor Down Under.
>>

Het aanvragen kan een doolhof zijn, maar wij helpen je graag mee.
>>

Een passende stage verzekering is van belang aan de andere kant van de wereld. >>

Wij geven je tips, advies en de mogelijkheid tot een gratis quote.
>>

Met meer dan 10 jaar ervaring kennen wij de ins en outs van de markt.
>>

Ga mee naar onze activiteiten, weekendtrips en borrels vanuit Sydney.
>>

STAGE PAKKETTEN AUSTRALIË 

Stage met stagevergoeding

895,-

Stage zonder stagevergoeding

695

Wat zit er in het Stagereizen Stagepakket?
Onze stagepakketten zorgen ervoor dat je zorgeloos aan je stage kunt beginnen. Zowel bij het stagepakket zonder stagevergoeding als het stagepakket met vergoeding, leveren wij de volgende service:

 • (afstudeer) stage die voldoet aan jouw opleidingseisen

 • Het opstellen van je stagecontract

 • Persoonlijk consult via Skype

 • CV en motivatiebrief tips & check

 • Informeren over het verplichte Visum en hoe je deze aanvraagt

 • Contact onderhouden met je opleiding indien gewenst

 • Helpdesk tijdens kantooruren

 • Noodnummer 24/7 bereikbaar voor noodsituaties

 • Assistentie bij huisvesting

 • Assistentie bij vliegticket met extra voordelen

 • Assistentie bij verzekering

 • Handige meeneemlijst

 • Reader “Op weg naar Australië”

 • Tussentijds contact

 • Extra Sydney service

 • Uitnodigingen voor activiteiten

 • Kennismaking met mede-stagiairs

 • Welkomstoriëntatie

Het pakket hoeft pas betaald te worden als jij en je opleiding akkoord zijn gegaan met de aangeboden stage.

TIP! Kijk of jij kans maakt op de Holland Scholarship beurs van €1.250,- of vraag bij je opleiding naar mogelijke financiering voor een stage in het buitenland.

HUISVESTINGPAKKET AUSTRALIË 

stagiaires-op-een-stage-buitenland-beursWat zit er in het Stagereizen huisvestingpakket?
Na een lange vlucht wil je bij aankomst in Australië alles het liefst natuurlijk goed geregeld hebben. Stagereizen vindt dit ook en helpt je hierbij dan ook graag.

Het huisvestingpakket voor Australië kunnen wij aanbieden in de steden; Sydney, Melbourne, Perth, Brisbane & Gold Coast en voorziet jou van het volgende:

 • 4 weken huisvesting – die je binnen 1 week na aankomst kan verlengen. Zodoende zit je dus nergens lang aan vast.

 • Pick-up van het vliegveld naar je huisvesting.

Prijs is vanaf 779 Euro*

*779 Euro is gebaseerd op een boeking van 4 weken in een gedeelde slaapkamer in Sydney. Een privé kamer kunnen wij tegen een meerprijs ook bij assisteren. Lees meer over onze huisvesting opties.
* De prijs is wisselkoers afhankelijk en zal licht kunnen schommelen. Huisvestingskosten zijn in Australische dollars.
* Het afnemen van het huisvestingpakket is optioneel. Wil je kijken naar andere opties voor huisvesting in Australië dan helpen we je graag verder. Stuur een mailtje naar info@stagereizen.nl voor meer informatie. 

STAGE ERVARINGEN AUSTRALIË

Sinds 2007 hebben wij al meer dan 4500 studenten aan een stage in het buitenland geholpen. Bekijk en lees gerust alle ervaringen van voorgaande stagiairs die we door de jaren heen verzameld hebben.

MEER STAGE ERVARINGEN:

 • STAGE ERVARING KYLIE  >>

 • STAGE ERVARING KATJA  >>

 • STAGE ERVARING DANIEL  >>

 • STAGE ERVARING LINDSAY  >>

 • STAGE ERVARING AMY  >>

 • NOG MEER ERVARINGEN  >>

ACTIVITEITEN AUSTRALIË

Maak gemakkelijk nieuwe vrienden tijdens de verschillende sociale activiteiten, weekendtrips en borrels die we vanuit Sydney organiseren. Bekijk en lees hieronder meer over onze sociale activiteiten voor jouw stage in Australië.

MEER ACTIVITEITEN:

 • SURFTRIP AUSTRALIE  >>

 • HUNTER VALLEY TRIP  >>

 • BLUE MOUNTAINS TRIP  >>

 • OUTBACK TRIP  >>

 • SYDNEY BARBEQUE  >>

 • NOG MEER ACTIVITEITEN  >>

WAAROM VIA STAGEREIZEN

ONLINE STAGE (Covid-19 programma)

Wegens het Coronavirus moeten momenteel veel mensen thuis werken, waardoor het rustig op de weg is. Ook het vliegverkeer heeft een tijdje bijna stilgelegen, dus een stage in het buitenland is voor de meeste ondenkbaar. Gelukkig zien we licht aan het einde van de tunnel en gaan we weer beetje bij beetje de goede richting op. We weten natuurlijk nog niet vanaf wanneer het weer mogelijk is om naar  Australië te vliegen, maar maak je geen zorgen. Wij hebben de afgelopen maanden niet stil gezeten en we hebben hier de perfecte oplossing voor!

Je kunt je momenteel zoals gewoonlijk aanmelden voor een stage in Australië. Mocht het tegen de tijd dat je van plan bent om te gaan vliegen, niet mogelijk zijn om af te reizen naar Down Under, bieden wij een Online stage programma. Dit houdt in dat je jouw stage gedeeltelijk of geheel vanuit thuis kunt doen. Dit betekend dat je werkervaring op kan doen, vanuit het comfort van jouw eigen vertrouwde omgeving. Mocht de grens tussentijd open gaan kan je nog steeds je koffer pakken en naar het mooie Down Under komen.

Wij bieden je persoonlijke begeleiding, kennismakingsgesprekken en uitleg van alle tools. Doordat je niet op kantoor aanwezig hoeft te zijn, kun je jouw eigen tijdsschema maken. Zolang je toegang hebt tot internet, kun je overal werken. Geïnteresseerd geworden? Neem dan gerust contact met ons op.