Stage Australië2018-06-19T07:25:18+00:00

Stagebemiddeling voor Stages in Australië sinds 2007

Gratis stage check

Stage Australië

Een stage Australië iets voor jou? Australië is het land van de wereldberoemde rotsen van Uluru/ Ayers Rock, het grootste en mooiste koraalrif ter wereld en natuurlijk het Sydney Opera House. Daarnaast heeft het een uitgebreid aanbod aan cultuur (Aboriginals), stranden, natuur en de “no worries” mentaliteit. Australië heeft een unieke fauna, biedt onderdak aan een multiculturele samenleving en aan bijzondere en unieke dieren als kangoeroes, wombats, koala’s, dingo’s en wallaby’s.

Meer over jouw stage Australië

Spreekt jou dit allemaal aan, lees dan verder op deze pagina voor allerlei leuke maar ook nuttige informatie over stage bestemming Australië. Weet jij al zeker dat jij op buitenlandse stage naar Australië wilt? Bekijk dan zeker alle informatie over onze pakketten en prijzen voor een stage Australië. Bekijk ook onze speciale Australie blog met veel tips over een stage in Australië.

Australie kangoeroe boord deze kom je tegen tijdens je stage in AustralieStage lopen in Australië

Twee stagiairs kijken een boekje door op hun stage AustraliëHet Australische bedrijfsleven roept jou. Australiërs zijn fan van Nederlandse stagiairs en werknemers, omdat Nederlanders van nature harde werkers zijn. De bedrijfscultuur is vergelijkbaar met die in Nederland, waardoor jij je gauw thuis zult voelen. De Australische economie groeit – ondanks de wereldwijde economische crisis – jaarlijks met 2 tot 3%. Mede hierdoor trekt Australië wereldwijd veel investeringen aan, inclusief kapitaal. Dankzij een stimuleringsbeleid van de Australische overheid is de Australische economie niet in recessie geraakt. De groeiende economie biedt volop kansen voor bedrijven. Het land heeft de komende jaren te maken met een sterk groeiende bevolking, resulterend in een groeiende vraag naar investeringen in een scala aan voorzieningen en infrastructuur. Tevens vormt Australië vanwege de strategische ligging een belangrijke poort naar de economisch groeiende regio Azië. Kortom een prachtige buitenlandse stage locatie, waarmee jij je Engels kan verbeteren en je CV een boost kan geven.

Aboriginal man speelt op zijn didgeridoo tijdens een stage AustraliëAustralië bestaat uit een multiculturele samenleving, die verrijkt is met 200 verschillende nationaliteiten. Hieruit volgt dat maar liefst 40% van de inwoners immigrant is; slechts 8% van de inwoners heeft ouders die beiden in Australië geboren zijn. De originele bevolking, de Aboriginals, vormen nog maar 1,5% van de bevolking. Het grootste deel woont in afgelegen gebieden en – waar mogelijk – leiden ze nog altijd een min of meer traditioneel leven. Je kunt de Aboriginalcultuur herkennen aan kleurrijke kunst en rotsschilderingen in grotten, voornamelijk in rode oker en gele klei.

Daarnaast staat Australië bekend om haar godsdienstvrijheid. Ongeveer een kwart van de bevolking is Christelijk en daarvan is één derde Rooms Katholiek of Protestant. Er zijn ook veel Joden, Hindoes en Islamieten te vinden en daarnaast is de Boeddhistische levensfilosofie erg populair.

Stagiairs bij een auto tijdens hun stage AustraliëDoor de enorme oppervlakte heeft Australië verschillende klimaten en gebieden. Daarmee is Australië een van de meest diverse landen ter wereld. Het land heeft voor het grootste gedeelte een subtropisch klimaat, maar in het noorden heerst een tropisch klimaat. Australië ligt op het zuidelijke halfrond waardoor de seizoenen anders zijn dan in Nederland. De lente begint in september en duurt tot november, de zomer is van december tot februari, de herfst van maart tot mei en de winter duurt van juni tot augustus.

Australië ligt dichtbij de evenaar waardoor het land het hele jaar door een prettig klimaat heeft. In de winter is er kans op sneeuw in sommige delen van het zuiden, terwijl in het noorden de temperatuur nog steeds boven de twintig graden ligt. Verder is Australië een vrij droog land: op jaarbasis heeft ruim de helft van het landoppervlak minder dan vijfhonderd millimeter neerslag.

Bord in Uluru tijdens stage AustraliëAustralië biedt bijna een oneindig aanbod aan vervoersmogelijkheden. Ongeveer het hele land is bereikbaar met het openbaar vervoer. Vooral langs de Oostkust is er een zeer uitgebreid netwerk aan busdiensten. Grote afstanden van noord naar zuid en van oost naar west kan je ook overbruggen met de trein.

In steden zoals Sydney zijn alle uithoeken van de stad goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Sydney heeft een uitstekende busdienst, maar ook de boot en metro brengen je waar je wilt zijn. Door de afstanden is met de bus dan ook vaak een stuk goedkoper dan met een eigen auto reizen. Er zijn twee busmaatschappijen die een hop-on-hop-off systeem hanteren. Dit zijn de Premier Bus en de Greyhound. Mocht je hier meer informatie over willen, neem dan gerust contact met ons op.

Australië is niet het goedkoopste land, maar wel één van de gaafste! Hoeveel je stage gaat kosten, ligt helemaal aan jouw eigen uitgavenpatroon, maar we kunnen je wel een richtlijn geven. Aan de hand hiervan kun je zelf berekenen hoeveel jouw stage gaat kosten. Laat je niet afschrikken; we beloven je dat het elke cent waard is. Als je je op tijd bij ons inschrijft, heb je genoeg tijd om je financiën rond te krijgen. Vergeet niet Stagereizen bied op haar pakketten een laagste prijsgarantie! Er is geen kantoor in Nederland dat het voordeliger doet. De reden hiervoor is dat wij zelf op locatie zitten.

Wij hebben een overzicht gemaakt van de kosten voor huisvesting, eten en drinken, alcohol en sigaretten, reizen en activiteiten. Download het overzicht hier.

Koala in Sydney tijdens een stage in AustraliëEen stage met een vergoeding is iets wat wij niet kunnen garanderen. Ga er bij je inschrijving dan ook vanuit dat je stage onbetaald zal zijn, zodoende kan dit altijd meevallen. Vergoedingen bedragen over het algemeen rond de €250,- per maand en indien je stage onbetaald is moet jij je afvragen of je dit mooie avontuur voor zo een bedrag wilt laten schieten of niet. Doordat wij met twee pakketten werken tonen wij wel aan dat wij er altijd naar vragen. Vaak hebben studenten dan ook geluk! Dit is een unieke service die andere stagebureaus niet bieden. Simpelweg omdat wij de stage bemiddeling met ons eigen kantoor Down Under in eigen hand hebben. Wij brengen de kosten voor het pakket met een stagevergoeding enkel in rekening indien de waarde van de vergoeding (dit kan ook in de vorm van huisvesting zijn) minimaal gelijk is aan €795,-.

Australie kangoeroe boord deze kom je tegen tijdens je stage in AustralieWaarom Stagereizen?

Laagste prijsgarantie: zelfde pakket ergens anders goedkoper = 10% korting.

Je hebt er eigenlijk niks aan als je voor een stagebureau met een kantoor in Nederland kiest. Wat als er wat nou wat is? Met ons eigen hoofdkantoor Down Under heb je geen last van een tijdverschil en kan je gedurende je stage gemakkelijk en snel met eventuele vragen bij ons terecht.

Stagereizen werkt op basis van het no cure no pay principe. Vinden wij geen passende buitenlandse stage voor de door jouw aangegeven deadline, dan kost het je ook niks. Ook wanneer je door ons toedoen je stage niet behaalt, krijg jij het geld van de volledige pakketkosten terug.

Doordat wij zelf de stages op locatie regelen, kunnen wij, indien het lastig is een stage in Australië te vinden, wellicht een stage in Nieuw-Zeeland voor je bemiddelen. Dit is een uniek pluspunt van onze organisatie dat geen enkel ander stage bureau in Nederland kan bieden. Bij Stagereizen verdubbel jij zo dus je kansen op een succesvolle buitenlandse stage Down Under.

Stagereizen vindt het ontzettend belangrijk dat jij voor jouw stage in het buitenland een fantastische tijd gaat beleven. Hiervoor organiseert Stagereizen vanuit Sydney stage Activiteiten in Australië voor haar stagiaires. Op deze manier kom je snel in contact met andere stagiaires en heb je altijd iets leuks op de planning staan.

Stagereizen is actief sinds 2007 en heeft al meer dan 10 jaar ervaring met buitenlandse stage bemiddeling voor zowel stages in Australië en als stages in Nieuw-Zeeland! Met een eigen kantoor Down Under heeft het Stagereizen team door de jaren heen al duizenden studenten succesvol aan een stageplaats in Australië of Nieuw-Zeeland geholpen.

“Het leven ‘down under’ past precies bij mijn levensmotto: Don’t take life too seriously, you’ll never get out alive!”

“De mensen in Australië zijn super aardig en gezellig en er zijn zo veel verschillende nationaliteiten.”

“De Australische cultuur spreekt me erg aan (laid back!). En het is natuurlijk een heel mooi land met lekker weer!”

Stage zonder vergoeding

575
  • Stage bemiddeling in Australië
  • Visum assistentie
  • Oriëntatie op locatie
  • Assistentie met huisvesting
  • CV & Sollicitatiebrief check

Stage met vergoeding

795
  • Stage bemiddeling in Australië met stagevergoeding
  • Visum assistentie
  • Oriëntatie op locatie
  • Assistentie met huisvesting
  • CV & Sollicitatiebrief check

Lijkt een stage in Australië jou helemaal geweldig?

Laten we dan samen kijken naar de mogelijkheden. Vraag nu gratis en vrijblijvend een check aan om jouw kansen te bekijken. Tevens kun je al je vragen stellen.

Doe de gratis check

Jouw stage Australië via Stagereizen

Wat doet Stagereizen precies voor jou? Wij doen er alles aan om jouw stage Australië zo soepel mogelijk te laten verlopen. Naast onze 24/7 assistentie vind je hier onze services op een rijtje.

OP LOCATIE

Je hebt als je in Australië zit natuurlijk weinig aan een kantoor in Nederland. Daarom hebben wij ons eigen  kantoor Down Under.

VISUMHULP

Je visum, een onmisbaar document. Het aanvragen kan een doolhof zijn, maar wij hebben dit vaker gedaan en helpen je hier graag mee.

VERZEKERING

Een passende verzekering is van levensbelang aan de andere kant van de wereld. Wij geven je hier graag deskundig advies over.

VLIEGTICKET

Er zijn veel opties voor je vliegticket naar Australië. Wat moet je nu kiezen? Wij geven je tips, advies en de mogelijkheid tot een gratis quote.

HUISVESTING

Wij kennen alle ins en outs van de huizenmarkten Down Under en adviseren jou graag over goede passende huisvesting in Australië

ACTIVITEITEN

Stagereizen organiseert weekendtrips, feestjes en netwerkborrels vanuit Sydney gedurende jouw stage in Australië.

Gratis brochure

Informatiedagen

Stagereizen stage in het buitenland brochure met informatie over een buitenlandse stage in Australie en stage in Nieuw-Zeeland

Vraag onze brochure gratis en vrijblijvend aan. Zo kan je alles over een stage Australië of een stage Nieuw-Zeeland op je gemak doorlezen. Lees bijvoorbeeld over ons, de landen, onze pakketten en ervaringen van je voorgangers. We kunnen hem aan je mailen of voor je op de post doen.

Brochure aanvragen
Buitenlandse stage Informatiedagen over stage lopen in het buitenland stage Australie en stage Nieuw-Zeeland

Wij reizen naar verschillende onderwijsinstellingen om persoonlijk kennis te maken en jou van informatie te voorzien over stages in Nieuw-Zeeland en stages in Australië. Zie hieronder een aantal beurzen, hogescholen en universiteiten die wij regelmatig door het land heen bezoeken.

Bekijk agenda