Het betreft een stage bij een basisschool die onderwijs geeft volgens het Katholieke geloof. Dit doen ze op een uitdagende manier voor alle kinderen, zodat ze als maatschappelijk verantwoorde, goed afgeronde individuen binnen een veilige en cultureel inclusieve omgeving kunnen ontwikkelen.

Taken die de stagiair tijdens haar stage bij de basisschool zal moeten gaan doen zijn:
Ondersteuning en hulp bieden voor de leraar, het assisteren bij het uitvoeren van specifieke programma’s, helpen bij de uitvoering van onderwijsplannen en ondersteunen van de integratie in alle schoolactiviteiten.
Daarnaast zal de stagiair zich ook bezig houden met de scholieren met speciale behoeften. Dit betekent hier leerprogramma’s voor opstellen die ondersteuning voor ze zal bieden.

Wat zoeken wij?

Ze zijn opzoek naar een stagiair om de leraren te helpen in de klassen. Ideaal zou zijn als de kandidaat als enkele ervaring heeft met het werken met kinderen met speciale behoeften.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe vrijblijvend onze gratis Stage Check en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: NZ 1729