Voor deze stage bedrijfsonderzoek is een bedrijf in Auckland op zoek naar een student die affiniteit heeft met de juridische sector. Het gaat om een bedrijf in Takapuna, Auckland, Nieuw-Zeeland die 15 werknemers in dienst heeft. De stage bedrijfsonderzoek zal vier tot zes maanden duren en focust op marktonderzoek.

Het bedrijf geeft licenties uit aan intellectuele eigendommen. Het doel is om multinationale fabrikanten en merken te leiden. Het bedrijf staat bekend om het introduceren van nieuwe technologieën die industrieën herpositioneren. Hierdoor worden kansen gecreëerd voor de groei en waarde van het bedrijf. Dit bedrijf investeert in technologie en heeft al meerdere projecten voor de commercialisatie van intellectueel eigendom ontwikkeld, gefinancierd en met succes afgesloten. Ze hebben uitgebreide ervaring in technologisch onderzoek, productontwikkeling, intellectueel eigendom, recht, financiën, technologiemarketing en bedrijfsmodelontwerp.

Wat ga je precies onderzoeken?

Het bedrijf heeft een “kleptechnologie” ontwikkeld die ingezet gaat worden op het gebied van verpakkingen commercialiseren. Maar er is meer. De technologie heeft ook andere toepassingen. Dit moet nog uitgebreid onderzocht worden.

Dit zijn concreet de taken bij de stage bedrijfsonderzoek:

  • Andere mogelijke toepassingen identificeren
  • De pijnpunten van deze industrie bepalen en kijken of de kleptechnologie dit pijnpunt kan verhelpen
  • Primaire spelers in de industrie identificeren. Vervolgens gegevens verzamelen over hen en de marktgrootte, dynamiek en andere relevante factoren
  • Potentiële contacten identificeren om de afspreken mee te regelen

Het onderzoek bestaat vooral uit onlineonderzoek. Mogelijk zal je ook interviews afnemen via de telefoon of mail.

Lijkt deze stage jou wel wat?

Zie jij jezelf al helemaal werken als stagiair bedrijfsonderzoek in Nieuw-Zeeland? Of ben je op zoek naar een vergelijkbare stage in Oceanië? Laat dit ons dan weten via de gratis Stage Check en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stage code: NZ 1777