Afstuderen in het buitenland wordt door veel scholen en universiteiten vaak sterk aangemoedigd. Een goede scriptie of afstudeerstage is een bekroning op je diploma en daarmee een dikke plus op je cv! En als je kiest voor een buitenlandse afstudeerstage zie je natuurlijk ook nog wat van de wereld. 

Succesvol afstuderen in het buitenland

Omdat Australië en Nieuw-Zeeland erg westerse landen zijn, is het niveau van het bedrijfsleven vergelijkbaar met het niveau in Nederland. Onze stagiaires komen daarom ook altijd in een professionele bedrijfsomgeving terecht. We begrijpen het verschil tussen een meeloop stage en een afstudeerstage, en zullen dit dan ook altijd duidelijk met jouw stagebedrijf communiceren. In overleg met jou zoeken we een goede stageplek die er rekening mee houdt dat jij een groot gedeelte van je stage individueel aan een eigen opdracht zal werken. Dit voorkomt misverstanden waardoor je met een gerust gevoel aan de slag kan met je scriptie of afstuderen in het buitenland.

Soorten afstudeerstages in Australië of Nieuw-Zeeland

Het aanbod aan stages Down Under is heel divers. Voor vrijwel elke afstudeeropdracht hebben we dan ook internationale stageplekken beschikbaar. Een kleine greep uit de verschillende industrieën voor een afstudeerstage in Australië of Nieuw-Zeeland:

Marketing / Sales

Communicatie

Toerisme

Event Management

IT

Engineering

Research and development

Personeelsmanagement/HR

Rechten

Techniek

Bouw/Architectuur

Design

Dier & Milieu

Bekijk een selectie van al onze stages in Australië en Nieuw-Zeeland op onze stage vacaturepagina.

Al veel afstudeerstagiaires gingen jou voor, ga jij ook afstuderen in het buitenland?

Doe onze gratis Stage Check en ons enthousiaste team komt binnen één werkdag bij je terug met jouw mogelijkheden voor een afstudeerstage in Australië of Nieuw-Zeeland.

Meer blog artikelen