Ben jij student aan een hogeschool en op zoek naar een stage in het buitenland? Dan zijn er veel verschillende soorten stages op hbo-niveau in Australië en Nieuw-Zeeland. Kies jij voor een stage down under dan staat dit altijd goed op je cv!

Buitenlandse stage op hbo-niveau

Het maakt niet uit of je in het eerste, tweede, derde of vierde jaar zit en voor vrijwel elke hbo-studie kunnen wij voor jou op zoek naar een ideale stage. Wij vinden dat een buitenlandse stage hbo van uitmuntende kwaliteit moet zijn en ook echt een bijdrage moet leveren aan jouw opleiding. Daarom houden we rekening met de eisen die hogescholen aan een stage stellen. Laat ons weten waar jij naar op zoek bent en wat de eisen zijn vanuit jezelf en je hogeschool. Wij gaan vervolgens op zoek naar jouw perfecte hbo stage in Australië of Nieuw-Zeeland.

Opleidingen

We hebben voor vrijwel elke hbo opleiding stageplekken beschikbaar en daarmee is het aanbod aan hbo stages in Australië en Nieuw-Zeeland heel divers. Een kleine greep uit het aantal verschillende stages die wij aanbieden Down Under:

Agrarische stage

Bouw & Architectuur

Communicatie

Design

Dier & Milieu

Event Management

Facility Management

Financieel

Hospitality

HR

IT

Marketing & Sales

Onderwijs

Rechten

Sport

Techniek

Toerisme

Overige stages

Bekijk ook eens de verschillende mogelijkheden binnen deze vakgebieden op onze stage vacaturepagina.

Al veel hbo studenten gingen jou voor op een stage Down Under, ben jij de volgende?

Kies nu voor een internationale ervaring in Australië of Nieuw-Zeeland. Doe onze gratis Stage Check en ons enthousiaste team komt binnen één werkdag bij je terug met jouw mogelijkheden voor een stage in Australië of Nieuw-Zeeland.

Meer blog artikelen