Ben jij student aan een mbo-opleiding in Nederland en wil jij een onvergetelijke praktijkervaring opdoen door middel van een stage in Nieuw-Zeeland of Australië? Stagereizen helpt je bij het vinden van een buitenlandse stage mbo en alles wat hierbij komt kijken. 

Accreditatie voor een buitenlandse stage mbo

Wij vinden dat een stage van uitmuntende kwaliteit moet zijn en ook echt moet bijdragen aan jouw opleiding. Daarom houden wij bij onze zoektocht naar jouw ideale stage ook rekening met de eisen die mbo-scholen stellen. Voor een mbo-stage in het buitenland is het vaak verplicht dat de stageplaats gecertificeerd is door één van de 18 kenniscentra. Dit is geen probleem en we regelen dit dan ook graag. We zorgen ervoor dat jouw stagebedrijf aangemeld wordt bij een kenniscentrum en daarmee erkend wordt door jouw onderwijsinstelling.

Opleidingen

Voor vrijwel elke mbo-opleiding hebben wij stageplekken beschikbaar en het aanbod aan buitenlandse stages mbo in Australië en Nieuw-Zeeland is heel divers. De verschillende mbo stages die wij aanbieden Down Under:

Agrarische stage

Bouw – Architectuur

Communicatie

Design

Dier & Milieu

Event Management

Facility Management

Financieel

Hospitality

HR

IT

Marketing & Sales

Onderwijs

Rechten

Sport

Techniek

Toerisme

Overige stages

Bekijk ook eens onze stage vacaturepagina voor de verschillende mogelijkheden binnen deze vakgebieden.

Al veel mbo-scholieren gingen jou voor, ben jij de volgende die op buitenlandse stage gaat?

Ga het internationale stage avontuur aan in Australië of Nieuw-Zeeland en doe nu onze gratis Stage Check. Binnen één werkdag komt ons enthousiaste team bij je terug met jouw mogelijkheden voor een stage Down Under.

Meer blog artikelen