Studeer jij aan de universiteit en wil jij ervaring opdoen tijdens een buitenlandse stage? Laat ons weten wat jij zoekt en wij gaan voor jou op zoek naar een stage op WO-niveau in Australië of Nieuw-Zeeland. Hiermee voeg je waardevolle ervaring toe aan je cv en ontdek je het leven Down Under!

Buitenlandse stage op WO-niveau

Wij vinden dat een stage in Australië of Nieuw-Zeeland van uitmuntende kwaliteit moet zijn en ook echt moet bijdragen aan jouw opleiding. Veel stages vanuit een universiteit zijn een onderzoeksstage. Hier houden we dan ook rekening mee bij het zoeken naar jouw stage plaats. Er wordt duidelijk gecommuniceerd richting het bedrijf dat jij een groot gedeelte van de stage voor jezelf bezig zal zijn, waardoor er geen misverstanden zijn en jij met een gerust hart aan je buitenlandse stage kan beginnen.

Opleidingen

Voor vrijwel elke WO-opleiding hebben wij buitenlandse stage plekken beschikbaar. Het aanbod aan stages in Australië en Nieuw-Zeeland is daarmee heel divers. Een kleine greep uit het aantal verschillende internationale stages die wij aanbieden:

Agrarische stage

Bouw – Architectuur

Communicatie

Design

Dier – Milieu

Event Management

Facility Management

Financieel

Hospitality

HR

IT

Marketing – Sales

Onderwijs

Rechten

Sport

Techniek

Toerisme

Overige stages

Bekijk ook eens de verschillende mogelijkheden binnen deze vakgebieden in Australië en Nieuw-Zeeland. Er staat een selectie van al onze stages op de stage vacaturepagina.

Al veel WO-studenten gingen je voor, ga jij ook op buitenlandse stage?

Doe dan nu onze gratis Stage Check en ons team komt binnen één werkdag bij je terug met jouw mogelijkheden voor een stage in Australië of Nieuw-Zeeland.

Meer blog artikelen