Het bedrijf is op zoek naar een stagiaire als Business Analist en levert klanten waardevolle analyses over al hun investeringen. Het bedrijf werkt hand in hand met al haar klanten en maakt krachtige beslissingen en analyses zonder bureaucratie.

De stagiaire is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en documenteren van bedrijfsgerelateerde zaken die de business naar een hoger niveau tillen. Als stagiaire loop je onder andere mee met het ontwikkelingsteam om bepaalde procedures te ontwikkelen en te testen.

De stagiaire Business Analist wordt betrokken bij het ontwikkelen van complexe methodologieën en organisatorische zaken van het bedrijf.

Wat zoeken wij?

Een enthousiaste student met goede financiële skills. De student heeft goede verbale en schriftelijke kennis van de Engelse taal en heeft daarnaast goede organisatorische skills. Je bent positief, vriendelijk en kunt goed in een team functioneren.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Je kan dit vrijblijvend doen via de gratis Stage Check en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: AU 1714