Een Australisch bedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen van Au Pairs in gastgezinnen in Australië is op zoek naar een enthousiaste, flexibele stagiair welke hen kan ondersteunen met de communicatie in haar markt. Van deze stagiair wordt verwacht dat zij een communicatie onderzoek doet, gemotiveerd is om te werken en bereidt is om te leren. Zij moet oog hebben voor detail en uitstekende vaardigheden hebben in onderzoek, data-analyse en administratie. Onafhankelijk kunnen werken is erg belangrijk.

De stage zal voornamelijk bestaan uit een communicatieplan schrijven over mogelijke communicatie bronnen via het internet en de lokale kanalen om potentiële kandidaten en families in Australië in te schakelen; Assisteren bij onze bestaande marketing campagnes; Het ondersteunen van onze au pair oriëntatie & training; Assisteren bij het ontwerpen en schrijven; Assisteren met algemene dagelijkse werkzaamheden en kantoor taken; Overdracht training aan een nieuwe stagiair aan het einde van het stageprogramma.

Wat zoeken wij?

Een creatieve (minimaal) tweedejaars student met een communicatie gerelateerde opleiding of achtergrond die verantwoordelijkheid kan dragen. Je bent zelfstandig, sociaal en kan redelijk tot goed met een computer omgaan. Je bent vaardig in de Engels taal.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe dit vrijblijvend via onze gratis Stage Check en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: AU 1711 (2)