Een CRM stage stage bij een Nieuw-Zeelands bedrijf, dat is opgericht door een groep kunstenaars en ontwerpers met de droom om kwalitatief hoogwaardige kunstwerken te leveren tegen een betaalbare prijs aan het publiek. Deze droom is nu werkelijkheid geworden met een galerie in Auckland. Veel van hun kunstwerken worden nu getoond in meer dan 150 plaatselijke cafés, restaurants, showhuizen en zelfs in de banken van Nieuw-Zeeland.

Zij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair welke hen kan ondersteunen met de communicatie in haar markt. Van deze stagiair wordt verwacht dat zij enthousiast is en bereid is om te leren en te groeien. Zij moet openstaan voor nieuwe dingen, onafhankelijk werken en het leuk vinden om interactie te hebben met de klanten.

Als stagiaire ben je breed inzetbaar, bijvoorbeeld bij het assisteren van de architecten, designers, engineers, ontwikkelaars of de bouweigenaren. Dit kan leiden tot het opdoen van kennis op allerlei verschillende gebieden.

Wat zoeken wij?

De student doet een gerelateerde studie en is creatief, zelfstandig, verantwoordelijk, vaardig in de Engels taal en heeft goede sociale vaardigheden. Gevorderde computerskills zijn een pre, maar geen must.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Je kan dit vrijblijvend doen via onze gratis Stage Check. Vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: NZ1862