De desbetreffende dierentuin heeft Nieuw-Zeelands grootste collectie dieren en is erkend als een van de meest progressieve dierentuinen in de wereld. Winnaar van nationale en internationale milieu gerelateerde awards. De dierentuin biedt een thuis voor meer dan 110 verschillende soorten en meer dan 700 dieren.

Als stagiaire bij deze dierentuin krijg je de mogelijkheid jouw passie en interesse in wildlife en dieren te combineren met je stage dierverzorging. Het biedt daarnaast de mogelijkheid om met heel veel verschillende mensen en dieren te werken.

Je richt je vooral op de klanten en inkomsten van de dierentuin maar hebt hiernaast ook zeker de mogelijkheid om met de dieren en hun omgeving in aanraking te komen.

Wat zoeken wij?

Je bent in ieder geval 18 jaar oud en hebt goede communicatie skills. Je bent enthousiast, fit, betrouwbaar en kunt in een team werken.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe dit nu vrijblijvend via de gratis Stage Check en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: NZ 1794