Het betreft een stage Digital Networks bij één van Australisch meest grote en innovatieve online Networks. Hun business bestaat uit tal van digitale klanten en mogelijkheden. Dit bedrijf huisvest meer dan 500 werknemers en is gestationeerd in Sydney.

Daarnaast heeft het bedrijf verschillende kantoren in Australië, bijvoorbeeld in Melbourne, Brisbane, Adelaide en Perth.

Als stagiaire heb je de ultieme mogelijkheid om een kijkje te nemen in de keuken van een bedrijf als deze. Je werkt samen leidinggevenden van het bedrijf, in een assisterende rol. Je taken en verantwoordelijkheden hangen samen met een wijd en gevarieerd takenpakket gericht op het product/project wat het bedrijf aanbiedt.

Je bent onder andere verantwoordelijk voor het assisteren van de Senior Experience Architects, het onderzoeken van activiteiten en processen, je bent actief betrokken bij het ontwikkelen van design tools.

Wat zoeken wij?

Een gemotiveerde en enthousiaste student die een gerelateerde studie doet. Enthousiasme voor innovativiteit en een student die snel leert. Oog voor detail en kennis van architect gerelateerd software is een pre (Illustrator, Visio, Photoshop, SQL, Acrobat, MS Office, Dreamweaver).

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe dit door vrijblijvend invullen van onze gratis Stage Check. Vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: AU 1731