Een digitaal agentschap gevestigd in Sydney, Australië. Deze stage biedt een perfecte leeromgeving voor studenten die geïnteresseerd zijn in het leren over digitale en online marketing, SEO, SEM, PCC, communicatie en online adverteren.

Studenten die deze stage succesvol afronden zullen onder andere alle werkprocessen op het gebied van digitale marketing ervaren en experts op het gebied van digitale en online marketing worden.

Je leert verschillende mediums te gebruiken in de wereld van digitale marketing – inclusief zoekmachines, video, mobiel en social media. Het samenstellen van marketing campagnes. Het gebruiken van interne rapportage programma’s. Het gebruiken van adverteer campagnes. Het bouwen van een klanten database. Het bouwen van een content management systeem voor relevante informatie. Het begrijpen van mobiele advertenties en aanbiedingen. Het werken met een ervaren marketingteam.

Wat zoeken wij?

Een gemotiveerde student die verstand heeft van Excel en Powerpoint, algemene kennis heeft van database programma’s heeft, leergierig is. En vooral iemand die niet bang is om meerdere taken tegelijk te handelen.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe dit vrijblijvend via onze gratis Stage Check en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: AU 5100