Dit internetbedrijf heeft een stage digitale media in de aanbieding. Het team bestaat uit 8 werknemers en is op zoek naar een stagiair als digital media-assistent. Het kantoor zit in Takapuna, een levendige buurt aan de North Shore bij Auckland.

Het servicepakket is breed en varieert van webdesign tot web development en van e-commerce tot veilingwebsites ontwikkelen. Het bedrijf positioneert zich als de expert in het genereren van geld en leads voor online bedrijven. Dat mag ook wel gezegd worden na 14 jaar ervaring. Het klantenbestand is niet mis: Ray White, Food TV, Living Channel, Chubb NZ, Hella NZ, DLA Phillips Fox en nog veel meer.

Welke taken horen bij een Digitale Media stage?

  • Onlineonderzoek uitvoeren
  • Administratie: gegevensinvoer en content-administratie
  • Klantensites maken (als de stagiair over voldoende communicatieve vaardigheden beschikt)

Wat biedt het bedrijf?

Het bedrijf beheert meerdere online bedrijven, wat kansen biedt voor de stagiair digitale media. Wellicht kun je bij een van deze bedrijven werken. Je wordt dan nog altijd goed begeleid.

Er zijn veel kansen en mogelijkheden. Het hangt allemaal af van de interesses en inzet van de stagiair. Dit kan zeker een geweldige leerkans voor je zijn.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in een stage digitale media of een vergelijkbare vacature. Doe dit vrijblijvend via onze gratis Stage Check en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stage code: NZ 1869