Het bedrijf is een relatief klein bedrijf met zo’n 10 werknemers op locatie, ze hebben een stage elektrotechniek openstaan. Ze zijn gestationeerd in het zuiden van Nieuw-Zeeland en zijn een relatief sterke speler op de markt. Het bedrijf specialiseert zich op het ontwikkelen van potentiostats/galvanostats voor hun klanten.

De stagiaire zal zich bezig houden met het onderzoeken en ontwikkelen van gerelateerde zaken binnen het bedrijf tijdens de stage elektrotechniek.

Technische uitleg; Potentiostat/galvanostats are electrochemical measurement devices that connect to an electrochemical cell (battery, fuel cell, dropping mercury electrode and many others types of cells/electrodes) and perform measurements, controlled by an embedded pc and/or software running on a pc. These potentiostats/galvanostats basically set a voltage and measure a current (potentiostat) or set a current and measure a voltage (galvanostat). The ranges here are quite high, from 100V to 40A to sub pA with bandwidths as high as 8MHz. The ‘set’ value is kept constant through feedback from the cell through a reference electrode. This loop is always in the analogue domain

Klanten zijn continu opzoek naar nieuwe ontwikkelingen in de markt, daarom zoekt het bedrijf een stagiaire die hier een uitdaging in ziet. Je bent verantwoordelijk voor het design, het selecteren van onderdelen, het ontwikkelen van de firmware/software en het ontwikkelen van een prototype.

Wat zoeken wij?

Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal en bent handig met een computer. Je hebt goed ontwikkelde internet skills en bent een georganiseerd type mens. Je hebt zelfvertrouwen, gemotiveerd en flexibel.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Vul vrijblijvend de gratis Stage Check in en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: NZ 1787