Stage ervaring van Frank in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland Kiwi bord deze kom je tegen tijdens je stage in Nieuw- ZeelandFrank zijn stage ervaring in Nieuw-Zeeland

Marketing stage in Nieuw-Zeeland

Frank zijn stage in Nieuw ZeelandMijn school organiseerde een voorlichting voor buitenlandse stages. Tijdens deze voorlichting werden ook verschillende bemiddelingsbureaus benoemd waaronder Stagereizen. Na deze voorlichtingen ging ik voor mezelf beslissen naar welk land ik op stage wou en ging ik stagebureaus vergelijken. Uiteindelijk heb ik voor Stagereizen gekozen om een stage in Nieuw-Zeeland te regelen. Het hele plaatsingsproces ging erg voorspoedig bij mij. Vanaf het begin tot het eind heeft Stagereizen me begeleid met alle stappen van de procedure

Buitenlandse stage

Toen ik aankwam in Nieuw-Zeeland had ik eerst een paar dagen vrij voordat ik aan mijn stage begon. Op mijn eerste stagedag merkte ik al dat deze stage niet goed bij mij paste. Dit vond ik uiteraard erg jammer want dit verwacht je niet. Op dat moment was ik zo blij dat ik voor Stagereizen had gekozen aangezien zij een kantoor op locatie hebben. Ik heb direct contact opgenomen met het plaatsingsteam en zij hebben er voor gezorgd dat ik binnen 1 dag een andere stageplek had. Een week later kon ik daar al beginnen! Deze stage bevalt mij super goed, ik vind het leuk om met mijn internationale collega’s samen te werken. Hierdoor verbeter ik erg mijn Engels en dit was ook een van de redenen waarom ik voor Nieuw-Zeeland heb gekozen. Daarnaast krijg ik ook goede feedback van mijn stagebegeleider, ik ben afgelopen maand zelfs medewerker van de maand geworden! Dit maakt je stage natuurlijk nog een stukje leuker.

Stage lopen in Nieuw Zeeland met FrankNieuw-Zeeland

Het land vind ik super mooi. Ik ben erg blij met mijn keuze om naar Nieuw-Zeeland te gaan. Er werd me in Nederland al verteld dat je 4 seizoenen in één dag kon hebben hier en dat is inderdaad waar.  Verder zijn mensen super behulpzaam, gastvrij en sociaal. Ook is de sfeer hier in het algemeen heel relaxed en maken de mensen zich niet zo druk. Hier kan Nederland nog wat van leren ha-ha!

Als ik de komende stagiaires nog wat tips mee kan geven: ga mee op zoveel mogelijk weekendtrips. Deze weekendtrips zijn volledig georganiseerde trips en dit is een super goede manier om vrienden te maken. Alle stagiaires staan open om vrienden te worden want iedereen vertrekt naar de andere kant van de wereld en zit in hetzelfde schuitje.  Daarnaast zou ik een stekkerdoos meenemen vanuit Nederland, je hebt hier namelijk andere stopcontacten dan in Nederland. Dit is super handig.

Stagiaire Frank in Nieuw-ZeelandIk zou een stage in Nieuw-Zeeland zeker aanraden. Ik woonde nog niet op mezelf dus nu moet ik 6 maanden zelf koken, afwassen en de was doen. Dan wordt je toch wel opeens snel volwassen! Verder verbeter je je Engels uiteraard, staat het goed op je CV  en is het gewoon een ervaring om niet te vergeten. Je maakt zoveel nieuwe vrienden, je doet allerlei activiteiten en je leert zo veel!

Nieuw-Zeeland staat bekend om de Kiwi vogel. Helaas heb ik deze nog niet gezien maar dit staat nog wel op mijn bucketlist. Gelukkig heb ik al wel wat andere dingen van mijn bucketlist kunnen afstrepen zoals surfen en raften. Het raften hier was tijdens een weekendtrips en dit was heel erg vet. Doordat het super veel geregend had de dagen ervoor was de rivier een stuk heftiger. Nice!

Ik ben nog 2 maanden in Nieuw-Zeeland te vinden en daarna ga ik weer terug naar mijn vrienden en familie in Nederland. Af en toe mis ik ze wel, vooral als ik berichtjes krijg van mijn vrienden als ze bijvoorbeeld bij een feestje zijn. Dan had ik daar ook graag bij willen zijn. Maar als ik dan kijk naar mijn leven hier ben ik dat gelukkig snel weer vergeten. 

Frank stage nieuw zeelandStagereizen

Ik vind Stagereizen een goede organisatie. Ik ben blij dat Stagereizen ook een kantoor op locatie heeft zodat je een vangnet hebt. Omdat mijn eerste stage niet goed bij mij paste was ik blij dat ik zo snel geholpen werd voor een andere stage. Daarnaast is het super goed dat ze vooral in de eerste weken veel activiteiten en trips organiseren voor de studenten. Zo kan je snel vrienden maken. Kortom, ik heb hier een top tijd.

Stagiaire gedurende haar buitenlandse stage in Nieuw-Zeeland

Nicolien

Auckland, Nieuw-Zeeland
Financiële Stage

Hey! Mijn naam is Nicolien. In 2017 heb ik stage gelopen in Auckland, Nieuw-Zeeland. Een uitdagende stage waar ik super veel van heb geleerd! Lees hier meer over mijn stage…

Lees ervaring
Kylie over de stage in Australië die zij in Sydney deed

Kylie

Sydney, Australië
Stage in Event-Management

Hoi! Ik ben Kylie. Ik had vroeger altijd al de droom om naar Australië te gaan en ik kon dit perfect combineren met een stage in event-management bij een super gaaf bedrijf. Check mijn video!

Bekijk video
Stagiair aan het werk egdurende zijn buitenlandse stage in Australië

Daniel

Sydney, Australië
Stage Strategisch adviseur

Hoi ik ben Daniel! Ik ben niet één keer maar zelfs twee keer op stage gegaan via Stagereizen! Benieuwd naar mijn ervaringen als afstudeerder? Lees het hier.

LEES ERVARING

>> Ga terug naar het volledige overzicht van de ervaringen.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Australië op de stage Australië pagina.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Nieuw-Zeeland op de stage Nieuw-Zeeland pagina.
>> Schrijf je binnen een minuutje in voor de gratis stage check en bekijk jouw kansen voor een buitenlandse stage.