Stagiair gedurende zijn buitenlandse stage in Nieuw-Zeeland

Ben zijn stage ervaring in Nieuw-Zeeland

Communicatie stage in Auckland

Mijn naam is Ben en hierbij mijn stage ervaring in Nieuw-Zeeland. Ik ben 21 jaar oud en ik kom uit Alphen aan den Rijn. Inmiddels zit ik in mijn laatste jaar Communication & Multimedia Design in Amsterdam. Mijn afstudeerspecialisatie is gericht op project- en content management, een richting die ik een jaar heb kunnen meemaken bij één van de grootste full service reclamebureaus van Zuid Holland.

Ik heb stage gelopen bij een universiteit een stukje buiten Auckland. Ik werkte op de afdeling Communication Studies en richtte me hier vooral op strategieën en content.

Op mijn stage had ik meerdere verantwoordelijkheden. Zo had ik de leiding over diverse projecten (video’s voor evenementen, nieuwskranten) en was ik verantwoordelijk voor de strategieën en het herschrijven van alle content op diverse promotie kanalen. Daarnaast werkte ik veel samen met studenten en gaf ik hen (technische) ondersteuning en inzichten bij hun projecten.

Voor mij was de afweging eigenlijk eerder of ik naar Australië of Nieuw-Zeeland zou gaan, beide het enige gedeelte van de wereld dat ik nog niet gezien had. Uiteindelijk heb ik voor Nieuw-Zeeland gekozen vanwege de landschappen en de ongerepte natuur.

Mijn favoriete bezigheid buiten mijn stage is het ondernemen van roadtrips. Ik had samen met mijn huisgenoten een eigen auto gekocht, waardoor het maken van reisjes erg eenvoudig was geworden.

Over Stagereizen

Stagereizen is geweldig!

Stagiair aan het werk tijdens zijn stage in Auckland Nieuw-Zeeland

Dennie

Auckland, Nieuw-Zeeland
Stage in Marketing

Hey, ik ben Dennie! In 2013 heb ik in Auckland stage gelopen voor een marketingbureau. Het tofste aan Nieuw-Zeeland vond ik alle tripjes! Lees hier wat ik allemaal gedaan heb.

Lees ervaring
Stagiaire gedurende haar buitenlandse stage in Australië

Danielle

Melbourne, Ausyralië
Stage in Web design

Hey mijn naam is Danielle! Ik had in Sydney een erg uitgebreide stage waarbij ik voor verschillende dingen verantwoordelijk was. Lees er hier alles over!

Lees ervaring
Stagiair gedurende zijn stage in het buitenland in Nieuw-Zeeland

Timo

Auckland, Nieuw-Zeeland
Stage in Marketing

Heyhey, mijn naam is Timo. Voor mij is Nieuw-Zeeland het mooiste land waar ik ooit geweest ben. Vooral het Zuidereiland als vakantietrip spande de kroon. Check het hier!

Lees ervaring

>> Ga terug naar het volledige overzicht van de ervaringen.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Australië op de stage Australië pagina.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Nieuw-Zeeland op de stage Nieuw-Zeeland pagina.
>> Schrijf je binnen een minuutje in voor de gratis stage check en bekijk jouw kansen voor een buitenlandse stage.