Mijn naam is Ben en hierbij mijn stage ervaring in Nieuw-Zeeland. Ik ben 21 jaar oud en ik kom uit Alphen aan den Rijn. Inmiddels zit ik in mijn laatste jaar Communication & Multimedia Design in Amsterdam. Mijn afstudeerspecialisatie is gericht op project- en content management, een richting die ik een jaar heb kunnen meemaken bij één van de grootste full service reclamebureaus van Zuid Holland.

Ik heb stage gelopen bij een universiteit een stukje buiten Auckland. Ik werkte op de afdeling Communication Studies en richtte me hier vooral op strategieën en content.

Op mijn stage had ik meerdere verantwoordelijkheden. Zo had ik de leiding over diverse projecten (video’s voor evenementen, nieuwskranten) en was ik verantwoordelijk voor de strategieën en het herschrijven van alle content op diverse promotie kanalen. Daarnaast werkte ik veel samen met studenten en gaf ik hen (technische) ondersteuning en inzichten bij hun projecten.

Voor mij was de afweging eigenlijk eerder of ik naar Australië of Nieuw-Zeeland zou gaan, beide het enige gedeelte van de wereld dat ik nog niet gezien had. Uiteindelijk heb ik voor Nieuw-Zeeland gekozen vanwege de landschappen en de ongerepte natuur.

Mijn favoriete bezigheid buiten mijn stage is het ondernemen van roadtrips. Ik had samen met mijn huisgenoten een eigen auto gekocht, waardoor het maken van reisjes erg eenvoudig was geworden.

Over Stagereizen

Stagereizen is geweldig!

Meer blog artikelen